Ralli Dünyası Dergisi’nin 37’nci sayısı yayınlandı

Otomobil Sporlarında ülkemizin ilk ve tek dergisi Ralli Dünyası, serisinin 211’nci sayısı yayınlandı. Bir dönem gazete bayilerinin vazgeçilmezi olan Ralli Dünyası, son 37 sayısını sadece abonelerine kargo ile ulaştırılıyor.

Derginin 211’nci son sayısının kapak ve aynı zamanda ayın röportaj konuğu, otomobil sporlarının Ege’deki en büyük destekçilerinden biri olan Bekir Kuvvet Erim. 1989’da yarış kariyeri başlayan Erim, sporculuğu kadar ve belki de daha fazlasını, 10 yıldır Belediye Başkanı olarak görev yaptığı İsabeyli kasabasında geleneksel halde organize ettirdiği tırmanma, rallikros ve ralli yarışlarına yaptığı ev sahipliği ile tanınıyor.

Oğlu Sencer Erim ile birlikte katıldıkları bir rallide yaşadığı kaza ve sonrasında ailece yaşadıkları uzun ve endişeli aylara rağmen otomobil sporlarından kopamayan Bekir Kuvvet Erim, bir süredir uzak kaldığı parkurlara geri dönmeyi düşünüyor.

Aynı zamanda Aydın Otomobil Sporları Kulübü’nün başkanlığını da yapmakta olan Kuvvet Erim ile yaşadığı İsabeyli’de yaptığımız röportaj, ‘sadece’ dergi sayfalarında yayınlandı. Yine son sayıda İstanbul Offroad Kulübü Başkanı Erkan Birinci ve genç rallicilerimizden Orhan Avcıoğlu ile yapılan röportajlar da dergi sayfalarında yer bulurken, Ankara’da sezonun ilk Offroad yarışı olan Mühye’den nefis fotoğrafların yer aldığı yarış sayfaları da görsel farklılığı ile dikkat çekiyor.

Siz de ülkemizin ilk ve tek otomobil sporları dergisini kütüphanenizden eksik etmemek istiyorsanız, bir an önce abone olmak için burayı tıklayabilirsiniz. Bu arada henüz üye olmayan ‘yarışçılara’ da derginin sürprizleri var. Ege Rallisi, İsoff Challenge ve Sinop Offroad yarışlarına katılan tüm ekiplerden detay yarış raporları ve fotoğraflar bir sonraki sayının içeriğini oluşturacak. Siz de tam yarış raporlarında en detaylı şekilde yer almak ve görünmek istiyorsanız, dergiye üye olmakta acele edin!

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top