P+M Tur 2017, klasikçilere 9. kez ev sahipliği yaptı

Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl düzenlediği P+M Tur’un 9.sunda klasik otomobil sevenler heyecan ve keyfi bir arada yaşadı. Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl Pergel Grup çalışanları, aileleri, sosyal paydaşları ve klasik otomobil seven dostları arasında düzenlediği P+M Tur’un 9.’su 9 Nisan’da gerçekleşti. P+M Tur, 2017 yarış sezonu başlamadan önce katılımcılara hem moral ve antrenman imkanı sunan, hem de keyifli anlara ev sahipliği yaparak her yıl gelişen ve gelenekleşen bir organizasyon olmaya devam ediyor.

Suadiye Hotel’de özel olarak kendilerine ayrılmış alandan çevre halkının da coşkulu katılımıyla start alan 1950 ler, 60 lar ve 70 lere ait klasik otomobiller,  İstanbullulara hoş ve nostaljik bir Pazar günü tablosu da sunmuş oldular. Klasik otomobil camiasında tanınan birçok ismin Pergel Grup Ekibine ek olarak katıldığı 9. P+M Tur, 120 kilometrelik zorlu parkurun ardından,  Molla Fenari Köyü’nün doğal ortamında gerçekleşen ödül töreni organizasyonu ile son buldu.

Seyhan Tenim, Ercan Bayrak, Sinan Bayrak ve Hasan Turan’ın hakem direktörlüğünde 6 kişilik bir hakem ekibiyle titizlikle yürütülen turda, rekabet klasik otomobillerin ruhuna yakışır samimi bir atmosferde gerçekleşti. P+M Tur’da ödül alan klasik otomobil severler ise şu şekilde: P+M Tur 2017 1. si pilot Servet Akkaynak, copilot Necati Telçeker, P+M Tur 2017 2. si pilot Murat Halil Özbaş, copilot Osman Dinç, P+M Tur 2017 3.sü pilot Hasan Tunç, copilot Kaan Şakar.

Pergel Grup Yönetim Danışmanı Ebru Evman, iş dünyasında zor bir yıl geçmiş olmasına rağmen,  P+M Team’in ve P+M Tur’un sürekliliğini bozmadan ve Pergel Grup vizyonunu zedelemeden bu yılki organizasyonu hayata geçirmenin tüm çalışanlar için ayrı bir önem taşıdığının altını çizdi. Pergel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Evman ise P+M Tur ile ilgili olarak; “Her yıl düzenlediğimiz P+M Tur’un tüm katılımcılarına P+M Team’i kurarken hedeflediğimiz paylaşarak büyüme ve değer yaratma felsefemize bu sene de ortak oldukları için çok teşekkür ederiz.” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top