Megane Cup’da start zamanı

Çağlayan Çelik de Megane Cup’ta yarışacak

İstanbul Park’ta yarış heyecanı yarın (9 Nisan) start alıyor. Amatör ve tecrübeli her sürücüye açık olan Intercity Megane Cup, Clio Cup ile Caterham Cup arasındaki boşluğu doldurma iddiasında. 160 beygir gücünde Renault Megane otomobiller ile düzenlenecek serimizde rekabet de üst seviyede olacak. Bu proje ile aynı zamanda sürücüleri trafik teröründen koruyacak sportif bir etkinliği hayata geçiriyor.

16 Sporcunun katıldığı Megane Cup’ta yarınki program saat 9.30’da yarışmacı brifingi ile başlayacak, saat  11’de antrenmanlar için piste çıkılacak. Saat 12.30’daki  sıralamanın ardından 15.35’de sezonun ilk Megane Cup startı verilecek. 8 turluk yarışın tamamlanmasının ardından saat 16.45’de ödül töreni gerçekleştirilecek. 7 Ayaktan oluşan Megane Cup’un yarış takvimi ise şu şekilde; 9 Nisan, 20 Mayıs, 9 Temmuz, 5 Ağustos, 17 Eylül, 7 Ekim, 26 Kasım.

Megane Cup 2017’de yarışacak 16 sporcunun isimleri ise şunlar; Aydonat Atasever, Cem Yalın, Çağlayan Çelik, Doğa Keçecioğlu, Emirhan Selah,  Fatih Karaca, Halil Fatih Küçükyılmaz, İbrahim Fikirlier, M.Mücahit Küçükyılmaz, Saltuk Orkun Eribol, Selçuk Bektaş, Selman Ulusoy, Serkan Abdullah Sehlikoğlu, Seyhan Satar, Soner Kara ve Yalım Ersoy

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top