Levent Gür; “Ege, servisine 3 farklı noktadan girilen ilk ralli”

Yakın geçmişte Volkan Işık’a kopilotluk yaptıktan yıllar sonra ve O’ndan aldığı Murat 131 ile historik için parkurlarda direksiyona geçen Levent Gür, sezonun açılış yarışı olan Saygılı Rulman 27. Ege Rallisi’nde hedefine tam isabet kaydetti ve eve kupa ile döndü. Kopilotu Oytun Albayrak ile birlikte historik şampiyonası H1 sınıfında kazanmayı hedefleyen ama historik genel klasmanında podyumda olmayı arzu eden Levent Gür, iki günlük zorlu asfalt rallide finiş takına ulaşan tüm ekipler arasında 23’ncü oldu, ama historik klasmanında 3’ncülikle hedefini yakaladı, H1 sınıfında 1’ncilik kupasını kaldırarak ta keyfini katladı.

Ralli Dünyası Dergisi için kaleme aldığı Ege Rallisi değerlendirmelerinde çarpıcı saptamalar yapan Levent Gür, pek çok sporcu arkadaşının da yine derginin ‘Ege Tam Rapor’ sayfaları için yaptığı açıklamaları pekiştiren ifadelerinde “Ege’de parkur değişikliği güzel. Fakat start ve finişte kat edilen yollar saçma” vurgusu yaptı. Yılların tecrübeli ismi olarak, Ege için kurduğu şu cümle daha da dikkat çekiciydi; “Bizim 4-5 yıldızlı bir otelin çatısında ki partiden daha çok köy kahvesindeki çay ve sohbete, köylerine yarış için geldiğimiz kahvecinin misafiriz diye bizlerden almadığı hesap arkasında yatan samimiyet ve sıcaklığa; kaliteli, planlı, ve maliyet odaklı organizasyonlara ihtiyacımız var.”

Ege Rallisi için kurduğu “servis alanına roadbook haricince görevliler tarafından yönlendirilerek ilk defa 3 farklı noktadan girilmiş ilk rallidir” cümlesi ile fazla söze gerek bırakmayan Levent Gür’ün uzun ve çarpıcı açıklamaların tamamı derginin Mayıs sayısında yayınlanacak olan “Ege Rallisi Full Yarış Raporu” sayfalarında yer alacak. Ülkemizin otomobil ve sporları konusunda ilk ve tek basılı süreli dergisi olan Ralli Dünyası dergisine bugün abone olmak için, burayı tıklayabilirsiniz..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top