Ege’de güney rüzgarı!

Ege Rallisi’nde arenadan farksız olan Grup N rekabetine güney rüzgârları da esecek! Türkiye’nin tanınmış mimarlarından Okan Tanriverdi, İspanyol W2M ITS grubunun sponsorluğunda Ege Rallisi’nde podyum hedefi ile start alacak. Mitsubishi Evo 9 ile Gr N’de Türkiye Ralli Şampiyonası kovalayacak olan Okan Tanrıverdi, yine bu sezon rallinin yanı sıra Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nı da takip etmeyi planlıyor.

Evo’su GP Garaj’da hazırlanan ve yarışta servis desteğini aynı garajdan alacak olan Okan Tanrıverdi’nin rallilerde kopilotluğunu ise Eskişehirli tecrübeli biri isim olan Taner Oylukan yapacak. İş yoğunluğundan dolayı Ege Rallisi’nde çok iyi hazırlanamadıklarını söyleyen Okan Tanrıverdi, ajansa yaptığı açıklamada “Ege rallisi etaplarının yeni olması bizim için avantaj” dedi ve ekledi; “zor ve yorucu bir yarış olacağını tahmin ediyorum”..

Cuma günü seramonik startı verilecek olan Ege Rallisi için cumartesi ve Pazar günleri Manisa’nın Spil dağı eteklerinde yer alan özet etaplarda yoğun bir rekabet sergilenecek. Rallide 32’si amatör kupada olmak üzere toplam 77 ekip mücadele edecek. Ege Rallisi öncesi ve süresince en güncel haberler ve ralli sonrası ekiplerin raporları için ajanstan ayrılmayın, habersiz kalmayın!

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İstanbul

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top