Şampiyonlar Şampiyonu; Ayhancan Güven

Şampiyonlar Şampiyonu Ayhancan Güven

İzmir Park’ta soluklar tutuldu, Şampiyonlar Şampiyonası”nda finaller başladı. Dün yapılan ilk 16 mücadelesinde başarılı olup bugün sabah programında ilk 8’e kalmak için piste çıkan sporcular içinde Can Tolon, Orhan Avcıoğlu, Ali Türkkan, Buğra Bağnaz, Ayhancan Güven, Ümitcan Özdemir, Burak Çukurova ve Burak Başlık ilk 8’e yükseldiler.

Günün ilk çeyrek finalinde Orhan Avcıoğlu ile karşılaşan Can Tolon, iki kez yapılan yarışta rakibinden önce damalı gördü ve günün ilk yarı finalisti oldu. Çeyrek finalde ikinci olarak Ali Türkkan ile Buğra Banaz karşı karşıya geldiler. Ali Türkkan ikide iki yaparak ikinci yarı fialist oldu. Ayhancan Güven ile Ümican Özdemir arasındaki çeyrek final mücadelesinde ise kazanan Ayhancan Güven oldu ve adını yarı finale yazdırdı. Günün son çeyrek finalinde Burak Başlık ile eşleşen Burak Çukurova, her iki yarışta da kszanarak gençler arasında yarı finale çıkmayı başardı.

Şampiyonlar Şampiyonasında finalin adı ‘Toşon-Güven’.. Yarı finalde Ali Türkkan karşısında 2-1 kazanan Can Tolon ve Burak Çukurova karşısında 2-0’lık galibiyet elde eden Ayhan Can Güven finalde kozlarını paylaşacaklar..

Ve, finalde rakibi Ayhancan Güven karşısında 2-o’lik galibiyete ulaşan Can Tolon’un galibiyeti fodepar nedeniyle sayılmadı. Yeniden start verildi ve Ayhancan Güven 2-1 galibiyetle ‘Şampiyonlar Şampiyonu’ oldu. Şampiyonlar Şampiyonasından haberler için ajanstan ayrılmayın, Başka hiç bir yerde bulamayacağınız renkli röportajlar ve enstantane fotoğraflar ise yinr Ralli Dünyası dergisinde ter alacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top