Pistlerin değişmeyen şampiyonları

Ümit Ülkü’ye şampiyonluk kupasını İzmir Valisi verdi

2026 Türkiye Pist Şampiyonları da İzmir’de düzenlenen gala gecesinde parıldadılar. BMW Z4’ü kongre merkezinin girişinde konukları karşılayan maxi grup Türkiye Şampiyonu İbrahim Okyay, hem şampiyonluk kupasını kaldırmak için sahnedeydi ve hem de takımı Borusan Motorspor’un Italya’daki endurance şampiyonluğu için verilen plaketleri almak üzere sahneye çağrılan şampiyon pilotları ile birlikte ikinci kez aynı gururu yaşadı. Bu yıl da yine İtalya’da aynı endurenca kupasında bu kez sampiyonluklarını korumak adına mücadele edecek olan takımın pilotları Aytaç Biter, Levent Kocabıyık, Kaan Gürgenç ve Fatih Ayhan’a yine takım direktörlüğü yapacak olan İbrahim Okyay, yeni sezonda ulusal şampiyona yapmayacak olsalar bile 1-2 yarışta pistleri Z4’leri ile ısındıracakları müjdesini verdi.

Bilal Saygılı’ya da kupasını İzmir Valisi verdi

Takımın diğer Z4’ünü kiralayarak katıldığı yarışlarda birincilikler kazanan ve bu arada İzmirPark’ın tur rekorunu kırarak pistlerdeki başarısını taçlandıran ve gala gecesinde Türkiye 2’ncilik kupasını gururla kaldıran Bilal Saygılı’nın 2017 Türkiye Pist Maxi Grup şampiyonluğu hedefi için kendisini takım olarak destekleyeceklerini ifade eden İbrahim Okyay, 4 kez Türkiye Şampiyonu olan takım pilotu Aytaç Biter’in Ralli Dünyası dergisinde yayınlanan son röportajında da dediğinde gibi, 2018 için bir üst model araç ile yarışmak adına yaptıkları planlardan bahsetti.

2016’da Türkiye Süper Grup Şampiyonu olarak, pistlerdeki tecrübesini bir kez daha yineleyen İzmirli şampiyon Ümit Ülkü, Izmirli olarak evsahipliği sıcaklığında konuklarla yakından ilgilendi. Ülkü Grup brandingli şampiyon BMW 3.20’i fuayede dikkat çekici bir köşede sergilenen ve konuklar tarafından yakından incelenen Ümit Ülkü, yeni sezonda da süper grupta şampiyonluğunu koruyacağını söyledi. Şampiyonluk kupasını İzmir Valisi’nın elinden alan Ümit Ülkü, bu sırada salondaki barkovizyondan konuklara izletilen sezon yarış görüntülerindeki aksiyon anları sırasında da vali beyi sık sık bildirmeyi ihmal etmedi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top