Cem Hakko; “Aynı adrenalini yine yaşadım”

İzmir Park’ta yapılan Şampiyonlar Şampiyonası yarışına Lancia İntegrale’si ile gösteri amacıyla katılan karting şampiyonu eski sporculardan Cem Hakko, 15 yıldan daha fazla bir süre sonra yeniden direksiyon başına geçtiği için oldukça mutluydu. “Eskiden olduğu gibi, yine ve aynı adrenalini yaşadım” diyen Cem Hakko, yeni spec arabaların çok değişmiş olduğunu Evo 9’da sağ koltuğa oturup pistte dolaştıklarında anladığını söyledi ve “duruşu, virajları çok farklı” dedi. İskender Atakan ile gösteri turu attıkları Lancia’sında ufak bir aksaklık yaşadığını ve az daha yanma tehlikesi atlattığını söyleyen Cem Hakko, bunun sebebini de “uzun süredir bakmıyoruz, oysa 5 senede bir depoların değişmesi gerekiyormuş ama bizimkisi 25 yıllık depo” diyerek açıkladı.

Cumartesi günkü gösteride pistte yolları karıştırdığını düşünen Cem Hakko, “ilk defa piste çıktım. Çok keyifliydi. İskender ile aramızda espriler vardı, iki haftadır birbirimize takılıyorduk” dedi ve ekledi; “İsko rejime girdi, 7 kilo verdi, ben de ona afişler yaptırdım. Hatta arabamı imha etmeye çalıştı ama yakalandı”.. Gösteri turları tamamlandığında  damalı bayrağı İskender Atakan’ın önce görmesini ise, Cem Hakko şu sözlerle değerlendirdi; “helal olsun dedim, kilodan kaybetmiş ama bilekten kaybetmemiş!”..

Şampiyonlar Şampiyonası yarışının uzun yıllardır beklenen bir organizasyon olduğunu ve çok güzel organize edildiğini dile getiren Cem Hakko, “helal olsun Serkan’a bu kadar insanı hatta bizleri de birbirimize kavuşturdu. Elbette bugün hiçbir şey yıllar önceki gibi değil ama Serkan bu işe çok iyi soyundu inşallah bu işi de oturttu, sanırım böyle de gider” dedi ve kendisini yine parkurlarda görme şansı sorulduğunda “tabii ki, tozu yutunca kopma şansı var mı?” diye yanıtladı.

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top