Ankara’nın şampiyonları görkemli galada kupalarını aldılar

Ve, 2016 Ankara Offroad Şampiyonları İsmail Ayhan-Levent Çizmeli, düzenlenen gala gecesinde kupalarını Andoff ailesinin coşkulu tezahüratları altında aldılar. Kariyerinde ilk kez bir şampiyonluk kupası kaldıran İsmail Ayhan, ajans yaptığı açıklamada bunun kendisini 2017 için motive edeceğini söyledi ve yeni hedefini ‘Türkiye Offroad Şampiyonluğu’ olarak ifade etti. Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü (Andoff) tarafından gelenekselleştirilen ve ulusal düzeyde organizasyon ve rekabetlerle gerçekleştirdiği Ankara Offroad Kupası’nda son şampiyon, Ankara’nın en hızlı offroadçusu İsmail Ayhan’ın olurken, kariyerinde birçok kez aynı şampiyonlukları yaşamış olan tecrübeli Offroadçu Himmet Şengül, 2016’da 2’ncilik kupasını alırken, İsmail Ayhan’ın eski aracı ile yarışan Hasan Şentürk, ilk sezonunda tecrübeli rakibi Himmet Şengül ile aynı puanı toplayarak kupada 2’nciliğe ortak oldu. Andoff’un eski başkan ve eski şampiyonlarından Mustafa Özgiray’ın kızı Sevda Özgiray, ‘babasının kopilotluğunda’ katıldığı kupada kariyerinin ilk başarısını 3’ncülük kupasını kaldırarak yaşadı. Sevda Özgiray, aynı zamanda kupanın tek bayan pilotu olarak özel bir kupa ile de onurlandırıldı.

Ankara’nın Koru ilçesinde, Eskişehir yolunun 11. Km’sinde bulunan Spice düğün salonunda gerçekleştirilen yemekli gala gecesine Andofflu sporcular ve aileleri 200 kişilik katılımlarıyla şampiyonlarının gurur gecesine büyük coşku kattılar. 60’a yakın davetlinin çağrılı olduğu gecede salonun tüm masaları konuklarca dolduruldu. Ankara’nın yanı sıra civar illerin Offroad kulüplerinden sporcu ve yöneticilerinin de eşlik ettikleri gala gecesi 19.30’dan itibaren konukların salona gelmeleriyle başladı. Ankara havalarının canlı performansı eşliğinde yenilen akşam yemeğinden sonra, kupada emeği geçenlere teşekkür plaketleri takdim edildi, ardından da kupayı sınıflarında ve genel klasmanda ilk 3’de tamamlayan başarılı sporcular kupalarını alkışlar altında aldılar. Andoff’un başkanlarının katılımıyla kesilen Andoff pastasının konuklara ikram edilmesinin ardından, gece, Ankara havalarının yine saz eşliğinde canlı performansla icra edilmesiyle sürdü ve devamında da konuklar yeni günün ilk saatlerine kadar pistte kurtlarını doyasıya döktüler.

2016 Ankara Offroad Şampiyonu İsmail Ayhan, kupasını aldıktan hemen sonra ajansa yaptığı açıklamada “bu an için çok beklediğini, kopilotu ile birlikte çok emek sarf ettiklerini, kupayı aldığı anda da duyduğu mutluluğun tarifsiz olduğunu” söyledi. Andoff Başkanı Şahin Demiray ise, yine ajansa yaptığı açıklamada “gecenin Andoff’un şanını yaraşır bir ortamda ve coşku ile gerçekleştirilmesini katılımlarıyla destekleyen tüm Andoff ailesine ve konuklara teşekkür etti”. “Ankara’da sazsız bir gece gerçekleşmeyeceğini saz ekibinin canlı performansı ile yaşattıklarının” altını çizen Şahin Demiray, “yeni sezonun ilk ulusal yarışını 1 Nisan’da Ankara’da düzenleyeceklerini anımsatarak yoğunluklarını 2017 Andoff Offroad Yarışına vereceklerini ve yine Andoff’a yarışır bir organizasyon ile yeni sezon hızlı başlayacaklarını” dile getirdi. Federasyonu Başkan Yardımcısı Recep Tezcan’ın temsil ettiği gecede konuklar arasında dikkat çeken bir isim de Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut oldu.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

 Andoff gecesinden detaylı haberler ve fotoğraflar gün içerisinde ayrıca ajansta okuyup izleyebileceksiniz. Ajanstan ayrılmayın, habersiz kalmayın!

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top