Andoff’tan süper teşvik!

2017’de Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk ulusal yarışını 1-2 Nisan’da Ankara’da yapacak olan Ankara Offroad Kulübü (Andoff) organizasyon çalışmalarına bu kez erken start verdi. Kulübün Söğütözü’ndeki lokalinde her Çarşamba günü geleneksel olarak bir araya gelen Andoff’lu yarışçıların dünkü toplantıya katılımları hem sayıca önceki haftaları geride bıraktı ve hem de sezonun ilk yarışı öncesi bilgi alışverişi gündemi nedeniyle rağbet ettikleri toplantıda görüş ve dilekler çokça paylaşıldı.

Andoff Başkanı Şahin Demiray

Andoff Başkanı Şahin Demiray ile kulübün önceki dönem başkanlarından Muharrem Çelik ve kurucu başkan Rıfat Uğurlu’nun da katıldıkları geleneksel toplantı gününde Başkan Şahin Demiray, Andoff’un üye ve sporcularına sezonun ilk yarışı ile ilgili ön bilgiler verdi. Başkan Demiray’a göre sezonun ilk ulusal yarışı için ilk planda Haymana’yı planlayan Andoff yönetimi, ‘Ankara’nın daha merkezi bir yerinde yapılması halinde daha fazla seyirciye ulaşılabileceği’ ve ‘bu sayede yarışın ve sporcuların sponsor bulabilme şansının yükseleceği’ konusunda kulüp üyelerinden gelen yorumlar üzerine bu durumu gündemine aldı ve bu konuda görüş bildirenler başta olmak üzere, tüm üyelerden merkezi yerlerinde etap ve parkur konusunda yer önerileri getirilmesini talep etti.

Ankara Offroad Kupası ödülleri

Geleneksel Gala gecesi  11 Şubat’ta.. Diğer taraftan, Andoff’un gündeminde ilk sırada yer alan 2016 Andoff Offroad Kupası ödül töreni için de Başkan Şahin Demiray ‘gala’ gecesinin tarihini 11 Şubat olarak açıkladı. Başkan Demiray, Ankara’nın geleneksel ödül gecesi için bir termal otel ile ön görüşme yapıldığı için yine Haymana’yı işaret etti ama yine bu konuda üyeler tarafından ‘Ankara’nın 70 km dışarındaki Haymana yerine  şehir merkezinde bir otelde yapılması yönünde’ çokça talep seslendirmesi üzerine bu konuda da bazı üyelere farklı otellerle görüşmeler yapmaları için yetki verildi.

Yeni sezonun ilk ulusal Offroad yarışının Andoff’un şanına yakışır bir organizasyon ve yüksek katılımla yapılabilmesi için şimdiden kolları sıvadıklarını belirten Başkan Şahin Demiray, yarışlarına 40’a yakın katılım olacağını tahmin etiklerini, yeni kurallar çerçevesinde daha da renkli geçmesi beklenen yeni sezona Andoff’un başarılı bir giriş yapması halinde ise hem kulübün hem de offroadun ivme kazanacağını sözlerine ekledi.

2016 Ankara Offroad Şampiyonu İsmail Ayhan

Ankara Offroad Kupası’nın son şampiyonu aynı zamanda Andoff’un başkan yardımcısı Ankaralı başarılı sporcu İsmail Ayhan, önceki sezonlarda yapılan ve Ankara’da seyirci rekorunun kırıldığı Mebuskent’te yeni sezonun ilk yarışının da düzenlenebilmesi amacıyla, kendisinin de ortağı olduğu şantiye arazisi için şirket yönetimden karar çıkması konusunda görüşmeler yapmak üzere yetkilendirildi.

Andoff’tan süper teşvik! Andoff üye ve sporcularının gelenekselleştirdiği üzere, bir Çarşamba toplantısından sonra yine üyelerin büyük oranda katılımı ile Ankara’nın İncek ilçesindeki bir restaurantta akşam yemeğine gidildi. Yemekte Başkan Şahin Demiray, ajansa yaptığı özel açıklamada Andoff’un bu sezon uygulayacağı sürprizlerden birini seslendirdi ve kendi sporcularını ulusal şampiyonada destelemek amacıyla uygulayacakları teşvik primini ilk kez açıkladı.

Andoff Başkanı Şahin Demiray, sezonun tüm ulusal Offroad yarışlarını kapsayacak şekilde düşündükleri bu teşviğin ‘ilk kez Andoff’un sezon açılış yarışında uygulanmaya başlayacaklarını ve bu ilk yarışta genel klasmanda Andofflu bir sporcunun birinci olması halinde, sezonun bir sonraki ulusal offroad yarışı için bu başarılı sporcularını ödüllendirmek adına kayıt, konaklama ve ulaşım masraflarını kulüp olarak üstleneceklerini’ söyledi. Şahin Demiray, bu uygulamanın sezonun tüm yarışlarında geçerli olacağını ve sezonun diğer yarışlarında da genel klasman birinciliğini yine Andoff üyesi bir sporcunun kazanması halinde bir sonraki ulusal yarışta yine kayıt, konaklama ve ulaşım teşviğini vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi. Bu teşvik yemekte hazır bulunan Andofflu sporcular tarafından büyük ilgi gördü ve yarışı kazanma planları yapan kulüp sporcularını teşvik edeceği açıkça seslendirilen bu önerinin diğer kulüplere de örnek olacağı ve yapılan her desteğin offroad’u ve sporu daha da güçlendireceği dile getirildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top