Türkiye’nin en uzun offroad pisti açılıyor

ofroad-8

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Türkiye’nin en uzun off-road pisti, 30 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Bayramı gösterileri ile kapılarını dünyaya açıyor. Yoğun hazırlıkların devam ettiği Saruhanlı Mahallesi’ndeki 43 bin metrekarelik dev pistte, off-road araçları kupa mücadelesinde zafere ulaşmak için yarışacaklar. Merkezefendi off-road pistindeki yarışların startı muhteşem bir şölenle verilecek. Denizlili yarış severlerin de bu heyecana tanıklık edeceği büyük şölen öncesinde Saruhanlı Mahallesi’ndeki off-road pistinde hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yarışta off-road araçları, kupa mücadelesi için kıyasıya bir rekabet içerisinde dev pistte bulunan 6 adet kum tepesini aşacaklar. Zirveden aşağı sert bir iniş yapan araçlar önlerine gelen tahterevalliyi geçip çamur deryasına batacak ve su geçişlerini kullanarak Merkezefendi’de şampiyonluğa uzanmaya çalışacaklar.

Başkan Subaşıoğlu’ndan vatandaşlara davet ; Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla birlikte büyük bir şölene dönüşecek off-road yarışlarına tüm Denizli’lieri davet ettiği konuşmasında: “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız Türkiye’nin en uzun off-road pistinin açılışını Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla birlikte büyük bir coşku içerisinde gerçekleştireceğiz. Off-road yarışları uluslararası alanda önemli bir yere sahip. Biz bu pistle Merkezefendi’nin kapılarını dünyaya açmayı hedefliyoruz. Heyecanımızın ikiye katlandığı bu görkemli açılışa tüm Merkezefendili ve Denizli’li hemşerilerimizin tanık olmasından büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Yarışseverlere servis imkânı ; Merkezefendi Belediyesi, Saruhan Mahallesi’ndeki dev açılışa katılmak isteyen yarış severlere servis imkânı sunacak. Gazi İlkokulu ve Pamukkale Üniversitesi ana giriş kapısından saat 09:00 ila 12:00 arasında servisler Saruhanlı Mahallesi’ne hareket edecek. Büyük şölen saat 11.00’de başlayacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top