Kemer’in en hızlısı Hakan, kazananı Ümit!

Ümit Ülkü, Kemer'de günün 1'ncisi

Ümit Ülkü, Kemer Tırmanma’da günün 1’ncisi

Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın Antalya Kemer’de yapılan ayağında Ülkü Motor Sport yarışçısı İzmirli şampiyon Ümit Ülkü, Porsche 997 GT3’ü ile 13.46.70’lik toplam zamanıyla günün 1’ncisi oldu, ama Bursalı şampiyonlardan Hakan Ertarman da Demsaş brandingli Rnault Clio Ragnotti’si ile üç çıkıştan oluşan yarışın ilk çıkışında kaydettiği 4,27,10’luk zamanıyla da yarışını en iyi çıkışı kupasını kazandı.

160608-halam-ertarman

Hakan Ertarman, Kemer’in en hızlısı oldu

O’nun bu zamanına, Porsche’si ile üçüncü çıkışında 1.73 saniye yaklaşabilen Ümit Ülkü, antrenman çıkışında yaşadığı mekanik soruna karşın yarışın her üç çıkışını da tamamladı ve günün genel klasman ve Kategori 4’ün 1’ncilik kupaları ile eve döndü. Hakan Ertarman da en iyi zamanın yanı sıra kategori 2’de 1’ncilik kupasını kaldırdı. Her iki şampiyon yarışçı da Antalya’dan edindikleri puanlarla şampiyonada kendi kategorilerindeki liderliklerini perçinlediler.

160602-ismet-toktas

İsmet Toktaş Kemer’de bitiremedi

10 Yarışçının start aldığı Kemer tırmanma yarışında ancak 5’i finiş görebildi. Bursalı İsmet Toktaş ile Ankaralı Refik Bozkurt’un abandone oldukları kategori 3’de podyum kupaları sahipsiz kaldı. Burak’ların mücadele ettiği kategori 1’de tecrübeli rakibi karşısında toplamda 2 saniyeye yakın farka ulaşan Burak Başlık, 1’nci olurken, bu sezon parkurlardan uzak kalan Antalya Kemerli İsa Karol, Pegasus Racing’in süper 1600’ü ile evinde el ısıttı, kategori 2’de 3’ncülük kupası kazandı.

160821-AMK-GK

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top