Parkur Racing, Bursa’da rakipsiz!

Engin Kap, seyirci etabında en iyi historic!

Yarın start alacak olan Bursa Rallisi’nde rekabete dahil olmaları beklenen ekiplerden bir çoğu, ya kayıt yaptırmadı ya da kayıt yaptırmış olmalarına rağmen yarışa katılmayacakları öğrenildi. Yarışa katılmaktan vazgeçen isimlerin başında, İstanbullu şampiyon sporculardan Kemal Gamgam geliyor.

Mk1 Escort’u ile podyumda kendisine her zaman yer bulan bir isim olan Kemal Gamgam, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, kişisel sağlık sorunları veya mekanik bir problemden dolayı değil, ülkece yaşadığımız travmatik gelişmelerden kaynaklı ve tamamen kişisel motivasyon eksikliği yüzünden Bursa’da yarışmayacağını söyledi, ancak arkadaşlarını seyretmek adına Bursa’ya gideceğini de sözlerine ekledi. Edinilen bilgilere göre, Bursa’da kayıt yaptırmasına karşın start almayacak olan bir diğer historikçi, Sinan Dündar. Ayrıca, yine historikçiler arasında Bursa’ya ‘kayıt yaptırmayanlar’ olarak da Haydar Güçlü, Timur Özkan ve Gökhan Şahinoğlu’nun isimleri not edilebilir.

Bursa’da yarışacak historik ekiplerinin başında ise Parkur Bonus Racing’in iki ekibi var. Son şampiyon Engin Kap ve takımın diğer Mk2’si ile Burak Türkkan, takımlarına bir kez daha 1-2’ncilik kazandırmak için start alacaklar. Podyum için mücadele edecek diğer isimler arasında 131 ile Levent Gür ve yine bir 131 ile yarışan Gerçek Sunman öne çıkıyorlar. 131’i ile Billur Hasbay ve ilk kez yarışacak olan Nijat Sirel ile Kadett’i ile Bursalı Yılmaz Köprü, Bursa’da yarışacak diğer historikçiler.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top