Mühye’nin kupaları Sapanca’ya gitti

160429-muhye-podyum

Andoff’un düzenlediği Mühye Offroad Yarışı’nde kupalar Sapanca’ya gitti! Dün orman ‘hız’ etabıyla başlayan yarışın ikinci günü olan bugün, kapılı seyirci etabıyla tamamlandı. Jeep CJ5 ile Hüseyin Memi, ilk gün sonunda elde ettiği genel klasman birinciliğini, seyirci etabı sonrasında korudu ve iki gün 7 etap sonunda topladığı 127 puanla hem kendi grubu olan K4 ve hem de günün genel klasman 1’ncilik kupalarını kaldırdı. Yarışın 7 etabından 4’nde en iyi zamanları yapan Hüseyin Memi, Ankara ayağı sonrasında da şampiyona liderliğini pekiştirdi. Gün boyunca dört kez geçilen seyirci etabının son ikisinde elde ettiği en iyi zamanlarla Memi’yi zorlayan Taylan kardeşler, toplamda 111 puanla 2’ncilikte kalırken, 80 puanla İrfan Özdemir podyumda 3’ncülük kupasını aldı.

İsmail Ayhan, aks rekoru kırdı!

İsmail Ayhan, aks rekoru kırdı!

Andoff’un ‘hızlı’ pilotlarından İsmail Ayhan’a ‘aks’ dayanmazken, başarılı pilot tüm yarış boyunca tam 5 kez aks kırarak, kendi alanında rekor yaptı! Seyirci etabının 2’ncisinde araç içinde biriken gazdan fenalaşıp duran ve araçtan inerek kendine gelmeye çalışan Ayhan, aynı etabın üçüncü geçilişinde ise 7’nci kapıdaki tümseğe takıldı ve çok zaman kaybedip zor kurtuldu. Yaşadığı onca soruna karşın İsmail Ayhan, günü genel klasmanda 4’ncü sırada tamamladı ve kendi kategorisi olan S3’te 1’ncilik kupası kaldırarak teselli buldu.

Ardeşenli Kadir Küçükaydın, şanssızdı

Ardeşenli Kadir Küçükaydın, şanssızdı

Ankara’daki yarışta S4’te Hüseyin Memi, S3’te İsmail Ayhan, S2’de İrfan Özdemir, S1’de ise Deniz Dağlı 1’ncilik kupalarını sahibi oldular. Ankara yarışından sonra Türkiye Offroad Şampiyonası’na yaz molası veriliyor. Şampiyonanın 4’ncü ayak yarışı Eylül ayının ilk hafta sonu Sinop’ta gerçekleştirilecek. Mühye offroad yarışından ayrıntılı haberler, yarışçı yorumları ve fotoğraflar yarın (pazartesi) ajansta yer alacak. Ajanstan ayrılmayın habersiz kalmayın!
Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

160529-muhye-gk

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top