Selami Türkvatan: “Düzce’de organizasyon, beklentimizi karşılayamadı”

160322-karabuk_selami

Bu sezon 2002 Stop sponsorluğunda yarışan Ankara’lı offroad yarışçısı Durali Selami Türkvatan, Düzce’de yapılan sezonun ikinci yarışı ile ilgili görüşlerini ajnas izleyicileri ile paylaştı. Diğer birçok yarışçı gibi Süzce yarışı hakkında eleştirilerde bulunan Durali Selami Türkvatan, Ankara’daki yarışta her şeyin daha iyi olacağına inanıyor. Selami Türkvatan’ın Düzce yarışı ile ilgili görüşleri ise şöyle;

“Düzce’de katılım, Karabük ile aynıydı ama seyirci katılımı düşüktü. Diğer yarışlarda katılımın daha çok olacağına inanıyorum. Orman etabı tamamen hız ve potaja dayalıydı. Etaplar sürüş sitilimize uygundu, çok gazlanacak yerler vardı. Yarış akışı problemliydi, geç başladı ve organizasyon beklentimizi karşılayamadı. Seyirci ve medya ilgisi bu yarışta azdı. Orman etabı ralli etabı gibiydi. Orman etabının karanlık ve yağmurlu olması bizi çok zorladı. Ormandaki yaprakların su yarıklarını kapatması ve zemini kayganlastırmasından dolayı zor anlar yaşadık.”

Selami Türkvatan-Yiğithan Tarhan

Selami Türkvatan-Yiğithan Tarhan

“İlk gün orman etabının ikinci turunda rampa aşağı hizlı indik, aracımızı kumlu zeminde kaymasından dolayı takla attık. Düzce’de istediğimiz hedefe ulaşamadık. İkinci gün seyirci etabını hiç beğenmedim, çok dar alanda yarıştık. Araç sollanacak yer olmadığı için gazlayamadık. Gazladığımızda da öndeki aracı yakaladıkp ve sollanacak yer olmadığı için tampon tampona mücadele ettik. Yine de seyirci etabını iyi bir derece ile bitirdik. Düzce’de hedefimize ulaşamadık. Mekanik bir sorun yaşamadık. Orman etabındaki etap ihracımız ve seyirci etabının azizliğine uğradık. Düzce etabının podyumu süpriz değildi, beklenen bir sonuçtu. Düzce’de aklımızda kalanlar; organizasyon bozukluğu, servis alanının sıkıntıları, seyirci etabının çok dar alanda olmasıydı. Görüş ve düşüncelerimiz ilk demeçte söylediğim gibi podyuma çıkamasak ta orada bulunup derece yapan arkadaşlarımızı destekledik ve tebrik ettik Ankara ofroad Klubü’nün hazırladığı yarışta herseyin iyi olacağına inanıyorum. Tüm yarışmacı arkadaşlara kazası belasız yarışlar dilerim”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top