İzmir’de “Süper” temas!

160410-IZM-AH-GA-7

Hafta sonu İzmir Park’ta yapılan sezonun ilk ulusal pist mücadelesinde pistte adeta temassız yarış olmadı! Hem süper ve hem de maxi kategoride, İzmirli iki tecrübeli yarışçı; Galip Atar’ın BMW’si ve Ahmet Mutlubaş’ın gösterilen mavi bayrak altında tur bindirirken Honda Type-R’ı, pistin start düzlüğünün sonundaki ilk sol virajda bir temas yaşayıp, araçlarıyla ters yönlerde kaldılar!..

Tribünlerde seyircilerin hemen önlerinde yaşanan ve nefeslerini kesen bu anlar, Ralli Ajansı objektifine de an ve an yakalandı. Her iki tecrübeli sürücü de savruldukları çimlerin üzerlerinden kısa sürede sıyrılıp yarışa kaldıkları yerden devem ettiler, ancak hem Atar’ın önden hasar alan BMW’si, hem de Mutlubaş’ın kırılan sol arka tekeri her iki yarışçıda yarışta en gerilere düştüler ve bu yarışta istedikleri sonuçları alamadılar.

Yarış Sonrasında ise, her iki yarışçı, soluğu Ümit Ülkü’nün yanında aldı. İzmirli şampiyon ve eğitmen şampiyon yarışçı Ülkü, sporculuklarında büyük emeği olduğu her iki yarışçısını da dikkatlice dinledi ve tansiyonu düşürdü. İzmirli üç sporcu pit düzlüğünde bir kez daha bir araya gelip konutu konuştular ve tecrübeli yarışçı Ümit Ülkü, sporcularının arasını buldu. İşte Galip Atar ve Ahmet Mutlubaş‘ın yaşadıkları soluk kesen anlar ve sonrasındaki değerlendirmelerin fotoğraf karelerine yansıyanları..

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

160410-IZM-AH-GA-0

Galip Atar’ın BMW’si ile Ahmet Mutlubaş’ın Honda’sının temas anı..

160410-IZM-AH-GA-3

BMW sol önden, Honda sol arkadan hasar alıp ters yöne ayrıldılar..

160410-IZM-AH-GA-2

Atar, BMW’si ile tribün tarafındaki çime savruldu

160410-IZM-AH-GA-4

Ahmet Mutlubaş’ın Honda’sı ise viraj iç tarafındaki çimlerde kalakaldı..

160410-IZM-AH-GA-8

Honda’nın sol atka tekleri aldığı darbe sonrası kırıldı

160410-IZM-AH-GA-9

BMW de sol ön burnundan hasarlandı..

160410-IZM-AH-GA-5

Ahmet Mutlubaş, yarış sonrası garajda Ümit Ülkü’ya ‘o an’ı anlattı..

160410-IZM-AH-GA-6

Mutlubaş (ortada) ve Atar (sağda) Ümit Ülkü’nün hakemliğinde konuştular..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top