WRC’nin resmi yakıtçısı Panta oldu

160227-wrc-panta
İtalyan şirketi Panta, Dünya Ralli Şampiyonası’nın promotör şirketi ile vardığı anlaşma ile WRC, WRC2 ve WRC kategorisinde yarışacak otomobillerin resmi yakıt tedarikçisi oldu. İtalyan MOL grup üyesi olan şirket, farklı disiplinlerde uluslararası motor sporları yarışmalarına 25 yılı aşkın üst düzey yakıt sağlamasıyla tanınıyor.

Şirket CEO’su Maurizio Migliarotti, tedarik ettikleri yakıtların, WRC’de üst düzey performans sağlamak için, şampiyonada yarışan ekipler ile yakın işbirliği içinde geliştirildiğini söyledi. wrc.com’da yer alan habere göre, Migliarotti, “Panta Distribuzione SpA, WRC ortağı olmaktan dolayı gurur duyar. Bu, bizim için, önemli bir kilometre taşı ve ürünlerimizin mükemmel kalite ve yüksek performansının bir göstergesi. WRC takımlarının başarılarında stratejik bir oyuncu olmak ve FIA Dünya Ralli Şampiyonası için yeni özel ürünler geliştirmek adına bizleri motive edici bir durum” dedi.

Geliştirme Müdürü Oliver Ciesla ise, “WRC ile Panta’nın ortaklıkları her düzeyde yarışmacıya fayda sağlayacaktır” diye konuştu.. Ciesla, “Bu, sadece WRC kategorisindeki marka ve takımlara yardımcı olacak bir anlaşma değil. WRC’nin destek şampiyonalarda da kayıtlı tüm yarışmacılar da Panta uzmanlığından yararlanacak” dedi ve ekledi; “Panta uluslararası motor sporlarında için yüksek kaliteli yakıt sağlamak için bir haklı bir üne sahip. Devam eden araştırmalarımızla ürünlerimizi daha da geliştirmek ve maksimum performans sunmak adına yakıtlarımızdan herkes emin olabilir.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top