NBC ve NBCSN Global Rallycross’u canlı yayınlayacak

160206-grc

Dünya Rallikros Şampiyonası (GRC) 2016 takviminde 12 ayak şeklinde koşulacak ve Mayıs ayından Ekim’e kadar süreçte gerçekleştirilecek olan bu 12 yarış, NBC ve NBCSN televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak. Buna ek olarak, NBCSN Supercar yarışları ve tüm GRC Lites yarışlarını da televizyon canlı verecek.

Red Bull GRC CEO’su Colin Dyne, “En popüler yarışların korunmasının yanı sıra, üç yeni yere daha rallikrosu getirmek için inanılmaz heyecan duyuyoruz. Bu yıl çıtayı daha da yükseltmek hedefimiz” dedi. Dyne, “NBC Sport grubu, Red Bull GRC markasını daha da büyütmek konusunda son birkaç yılda bizim en değerli ortaklarımızdan biri oldu. Rekabeti körükleyen yayınlar, eşsiz üretim değerleri ve hikaye anlatımı için keskin bir göz ile birlikte, onlar, gerçekten işlerinde  en iyisi. Bu yıl NBC Sports Group platformlarında varlığımızı genişletmek için sabırsızlanıyoruz” diye ekledi.

NBC Sports Group Programlar Başkan Yardımcısı Gary Quinn de, “NBC Sports olarak, GRC başarısından çok memnunuz. Kapsama alanını genişletmek ve 2016 sezonu için GRC’nin televizyon ortağı olarak hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top