Andoff’un yeni Başkanı; Şahin Demiray

160217-andoff-sahin-demiray

Ankara Offroad Kulübü’nde ‘Şahin’ dönemi başladı. Kulübün olağan genel kuruluna başkan adayı olarak tek listeyle katılan Şahin Demiray, kulübün 6’ncı başkanı olarak seçildi. Andoff’un kurucu üyelerinden ve sporcularından, iki dönemdir Muharrem Çelik yönetimlerinde başkan yardımcılıkları görevlerini üstlenen Şahin Demiray, 2002-2010 yılları arasında da aktif sporcu olarak parkurlarda mücadeleye dahil oldu.

Kulübün Söğütözü’ndeki lokalinde geleneksel çarşamba gecesi bu kez olağan genel kurul toplantısı olarak gerçekleştirildi. Andoff’un kayıtlı 106 üyesi içerisinden 80’ının katılımı ile yapılan genel kurul toplantısı gündem gereği açılış ve yoklama ile başladı. Ardından divan heyeti seçimi gerçekleştirildi ve Mustafa Özgiray Divan başkanı olarak seçildi. Muharrem Çelik başkanlığındaki yönetim kurulunun raporunun okunması, müzakeresi ve kabulünden sonra, gündem gereği aynı işlemler denetim kurulu raporu için de yenilendi. Yönetim ve denetim kurullarının gene kurula katılan üyelerce oybirliği ile ibra edilmesinden sonra, yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulları için seçimlere geçildi.

Genel kurula yek aday olarak katılan Şahin Demiray‘ın divana sunduğu kurullar, genel kurula okundu, ardından toplantıya katılan üyelerce Demiray ve ekibi yeni dönem için ve yine oy birliği ile göreve seçildiler. Şahin Demiray‘ın başkanlığındaki yönetim kurulunda Orhan Özdemir, İsmail Ayhan, Adem Zeren, Atilla (Atom) Aydınlı, Süleyman Gönenç ve Bora Kayım asil üye olarak görev aldılar. Yönetim kurulu yedek üyesi olarak Cemal Akagündüz, İskender Gümüş, Önder Yıldırım, Ümit Güvendik, Volkan Sağırlı; Denetim kurulu asil üyesi olarak Rıfat Zafer Uğurlu, Kemal Özdem, Osman Ulutaş, Disiplin kurulunda ise Faysal Mirza, Mustafa Özgiray, Himmet Şengül, Ufuk Çelik, Av. Serkan Sarıkaya görev üstlendiler. Andoff’un yeni başkanı Şahin Demiray, üyelerin tebriklerini kabul ederken, dilek ve temennilerin ardından genel kurul toplantısı tamamlandı.

Kimdir / Andoff’un 6’ncı başkanı olan Şahin Demiray, 1976 Ankara doğumlu. Ankara Ticaret Lisesi Muhasebe Bölümü mezunu, evli ve iki çocuk babası. Halen inşaat ve otomotivde kendi şirketlerinden yönetim kurulu başkanlıklarını yürütüyor. Sportif kariyerinde 2010 Yılı Karadeniz Offroad Birliği Kupası Karadeniz Şampiyonluğu var.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top