Andoff’ta görkemli gala

IMG_5699

Ankara Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (Andoff), Ankara Offroad Kupası’nın geleneksel gala gecesini düzenlediği görkemli bir yemek ile gerçekleştirdi. Çayyolu Konutkent’teki Marina Park içerisinde bulunan Akman Rönesans’ta düzenlenen gala gecesine Andoff üyeleri genelde aileleri ile birlikte katılırlarken, farklı kulüp yöneticileri, sporcular ve Ankaralı bürokratlardan oluşan davetliler ile birlikte gecenin atmosferi daha da renklendi. Ankara Offroad Kupası podyumuna yer alan şampiyon sporculara kupalarını ise Tosfed Başkanı Serkan Yazıcı verdi.

IMG_5635

Andoff Başkanı Muharrem Çelik, Tosfed Başkanı Serkan Yazıcı’ya plaket takdim etti

Andoff Başkanı Muharrem Çelik ve yönetiminin kapıda karşıladıkları misafirler salonda yerlerini aldıktan sonra canlı müzik eşliğinde yemek başladı. Çelik, yaptığı açış konuşmasında geceye katılan üye ve aileleri ile misafirlere teşekkür etti. Ardından kürsüye davet edilen Tosfed Başkanı Serkan Yazıcı, geceye katıldığı için mutlu oluğunu söyledi ve kupa alacak sporcuları tebrik etti. Yazıcı, zaferle çıktığı son genel kurula atıfta bulunarak, “..şunu anladım ki, Andoff’u kazanan, seçimi kazanıyor” dedi.

IMG_9889

Başkan Çelik, Ralli Ajansı’na da plaket verdi

Program, plaket töreni ile devam etti. Başkan Muharrem Çelik tarafından Andoff’un yarışlarında destek olanlara takdim edilen plaketlerden biri de, Ralli Ajansı’na verildi. Plaket töreninden  sonra sıra kupa törenine geldi. Önce kategorilerde podyum yapan sporculara, yine Başkan Çelik ve geceye katılan bürokratlar tarafından kupaları alkışlarla takdim edildi. Kupanın genel klasmanında ilk 3’te yer alanların kupalarını ise Tosfed Başkanı Serkan Yazıcı verdi. Kupa alan tüm sporcuların katılımı ile çekilen toplu fotoğraftan sonra, çalınan 10 yıl marşının hep bir ağızdan söylenmesi ile birlikte tören tamamlandı.

Gecenin sonunda pasta kedildi

Gecenin sonunda pasta kedildi

Yemekten sonra canlı müzik eşliğinde pistte kurtlarını döken Andofflular arasına kısa bir süreliğine de olsa Başkan Serkan Yazıcı da katıldı. Daha sonra salondan ayrılan Başkan Yazıcı’yı uğurlayan Andofflular, ilerleyen saatlerde pistteki eğlencelerini halay çekerek sürdürdüler. Gala’nın sonunda, geleneksel pasta seramonisi yapıldı. Sembolik pasta için getirilen kılıçla, kupanın geleneksel şampiyonu Mustafa Özgiray ve Andofflu sporcular tarafından gerçekleştirilen pasta kesme töreninden sonra, masalara servis edilen gerçek pasta dilimlerinin ‘kalp’ şeklinde olması, galadan iki gün sonraki sevgililer gününü çağrıştırdı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, davetlilerin ayrılmaya başlamaları ile birlikte sona eren gala gecesinde en büyük sürpriz ise, dört gün Şubat’ın 17’sinde yapılacak olan Andoff genel kurulunda aday olacak ismin açıklanmasıydı. Konuyla ilgili haber, ilerleyen saatlerde ajansta olacak..

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

[metaslider id=29415]

Diğer fotoğraflar için aşağıdaki isimlerin üzerlerini de tıklayabilirsiniz.

foto-logo-serkan-yazici-k

foto-logo-mustafa-ozgiray

logo-foto-yasar-cevik

logo-foto-i-ayhan

logo-foto-himmet

foto-logo-aytekin-duzgun

logo-foto-iskender-gumus

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top