Ümit Ülkü, delegasyonla yemekte buluşacak..

notdefteri_ahosgor

Yarın (5 Kasım Cumartesi) yapılacak olan Tosfed Olağanüstü Genel Kurulu öncesi Ankara hareketlenmeye başladı. Aynı gün yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olan iki şampiyon sporcu; Ümit Ülkü ile Serkan Yazıcı arasında geçecek olan seçim etabına sadece sayılı saatler kala, her iki aday da ekipleri ile birlikte Ankara’nın farklı bölgelerinde kamp kurdular ve programlarına son rütuşları yapmak üzere çalışmalarını arttırdılar..

Ümit Ülkü’nün ekibi, bir haftadır kamp yaptıkları otelde bu sabahtan itibaren de misafir ağırlama programına ağırlık vermeye başladı. Genel kurula katılacak olan delegasyona yapılan misafir davetine katılanlar da, sabah saatlerinden itibaren otele giriş yapmaya başladılar. Ancak delegasyonun önemli bir kısmının yarın (cumartesi) sabahtan itibaren Başkent’e geleceğini özellikle vurgulayan Ümit Ülkü, aynı zamanda bugün açıklaması beklenilen yönetim kurulu listesi üzerine de son değerlendirmelerini sürdürdü.

Bugünkü programla ilgili bir diğer not ise, bu akşam aynı otelde misafir delegasyona verilecek olan akşam yemeğinde, Ülkü’nün delegasyona hitaben, yarınki genel kurulda yapacağı konuşmasından satır başlarını verecek olması önem arzediyor. Ülkü’nün, delegasyona kendi projelerinden bahsedeceği ve eğer seçilirse spora sağlayacağı yeni kaynaklar hakkında detay bilgilendirme yapacağı konuşması, genel kurul öncesi daha da belirleyici olacak.

Ümit Ülkü’nün yönetim kurulunda kimlerin görev alacağı ise net değil. Federasyona resmi başvuru yaparken aynı fotoğraf karesi içerisinde görüntülenen isimler yönetimde de yer alacaklar mı? Ya da, Ümit Ülkü bambaşka bir yönetim kurulu deklare edip herkesi şaşırtacak mı? Ekibinden edinilen bilgiye göre, Ümit Ülkü bugün saat 19’a kadar kadrosuna son şekli verecek..

Ralli Ajansı, Ümit Ülkü’nün yönetim kurulunu ilk kez duyurmak için kampta beklemeyi sürdürüyor. Yine bu akşam misafir delegasyona verilecek olan yemekten de ilk görüntüler ve salonda hakim olacak havayı da ilerleyen saatlerde ajansta bulabileceksiniz. Elbette, yarınki genel kuruldan da canlı haberleri yine ve sadece ajans ekranda bulacaksınız. Her zamanki gibi diyoruz ki; Ajanstan ayrılmayın, habersiz kalmayın..

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top