Ömer Yüce; “Federasyondan beklentimiz, desteğin artması”

151117-secim-oyuce

Ege Otomobil Sporları Kulübü’nün Başkanı Ömer Yüce, yaklaşan seçim öncesinde Ralli Ajansı’nın sorularını yanıtladı. İlk kez kulüp başkanı olarak bir seçime gireceğini belirten Ömer Yüce, seçim ortamını değerlendirirken de, an itibariyle, her iki başkan adayının da henüz kapılarını çalıp, projelerini anlatmadıklarını söyledi.

Her iki aday için de sadece duyduklarının olduğunu ama kendi ağızlarından bu yorumları duymadan bir şey söylemenin doğru olmayacağını vurgulayan Ömer Yüce, “kariyerlerine bakıldığında her ikisi de başarılı ve bu işe değer katacaklarını inandığım insanlar. Haliyle faydalı olacaklardır. Her ikisinin de niyeti iyi, inşallah akıbeti de iyi olur” dedi.

Adayların kulüplere yönelik söylemlerinin etkisi sorulduğunda “Henüz bir söylemleri olmadı ki! Beni ilgilendiren kısım, ralli ve tırmanma. Kulüplere bu konuda söylemlerinden henüz bilgim yok” diye yanıtlayan Ömer Yüce, başkan adaylarından beklentilerini ise şöyle sıraladı;

“Kulüp olarak federasyondan beklentimiz, desteğinin artması. Gözcü ve gözetmen sayısında sıkıntı var. Tüm kulüpler gözetmen bulmada sorun yaşıyor. Gözcü ve gözetmenlerin sayıca artması ve bu arkadaşlara daha rahat ve keyifli bir çalışma ortamı sağlanması. Gözetmen sorunu yıllardır yaşanıyor.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top