İlk başvuruyu, Serkan Yazıcı yaptı

151124-SERKAN-IMZA

5 Aralık Genel Kurulu’nda başkanlık yarışına girecek olan adaylar için, bugün resmen başvuru yapılması için son gündü. Federasyonun Kavacık’taki Göksu Evleri’nde bulunan merkezine saat 15 gibi başvuru için gelen ilk aday, Serkan Yazıcı oldu. Başvuru için gerekli evrakların ekinde başvuru formunu imzalayarak federasyon görevlilerine teslim eden Serkan Yazıcı, ardından da facebook hesabından yaptığı kısa açıklamada “Tosfed’e giderek başkanlık aday başvurumuz için gerekli evrakları teslim ettik” dedi ve ekledi; “Yanımızda olup, otomobil sporlarında yepyeni bir dönemin başlaması için bizi destekleyenlere çok teşekkürler”

Son 70 haber

18 Yorum - “İlk başvuruyu, Serkan Yazıcı yaptı”

  1. Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun Serkan Abim;
    Dualarımız Seninle Hayırlısıyla İnşallah..

  2. Hayırlı uğurlu olsun… Türkiye Motorsporları yaşadı.

  3. Hayırlı olsun

  4. Sporumuz icin cok cok hayirli ve guzel gunler geliyor az kaldi…. goo tarih yazici gooo

  5. Hayırlısı olsun abi. En doğru isim !

  6. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Motor sporlarının böyle yetenekli insanlara ihtiyacı var. Gazan mübarek olsun Serkan Yazıcı. Şampiyon Başkanlığa yakışır.

  7. Hayirli olmasi dileklerimle insallah baskan olursun

  8. Serkan Yazici Bu işe el attiysa olay bitmistir..Allah Utandirmasin !!!

  9. Hayırlı ugurlu olsun

  10. Hayırlisi olsun. Hep destek tam destek !!!

  11. Hayirli olsun cok dogru isim

  12. Berkin Marangoz

    Hayırlı olsun. Dualarımız sizinle Serkan Bey

  13. Ünal ŞENBAHAR

    Herkesin bir yapabilirlik oranı vardır. Serkan’ınkinin ne kadar yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz. Serkan’ın başkanlığı sporumuzun sadece eksikliklerini gidermekle kalmayıp, fark yaratacak artılar da katacaktır. Camianın ihtiyacı olan heyecan O’nun genlerinde var. Hepimize hayırlı olsun… Ünal ŞENBAHAR.

  14. ufuk atıcılar

    hayırlı uğurlu olsun inşallah bursa seninle gurur duyuyor

  15. Yalın Korukçu

    Motorsporlarimizda da Tarih Yaziliacak artik. Basarilar sevgili Serkan Abim

  16. Selim Bayraktar

    Çok şanslıyiz ki Serkan Yazici gibi şampiyon bir isim Otomobil Sporları Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı. Adını duymayi bile ozlediğimiz motorsporlarinin yeniden Türkiye’de gündeme geleceğine olan inancımız arttıran ve bizi yeniden heyecanlandıran yeni başkan Serkan Yazıcı’ya başarılar diliyoruz. Böyle isimleri Türk sporunun içinde tutmak için de elimizden ne geliyorsa yapmaya haziriz. Rekabeti ve taraftarı geri getireceğine inanıyoruz başkan..

  17. Hayırlı uğurlu olsun inşallah….

  18. Spor eğitimcisine ve spora ayrılan bütçeyi arttıracak, belediyelerin spora daha aktif katılımlarını sağlayacak, basın yayın organlarının spora olan ilgisini değiştirebilecek başkan…

Yoruma kapalı

Go To Top