Başkan adayları start’a indi!

Serkan Yazıcı, rallide start havası soludu

Serkan Yazıcı, rallide start havası soludu

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Genel Kurulu’nda Başkanlık için yarışacak olan iki şampiyon sporcu, seçim rüzgarlarını start tak’ına taşıdılar. İstanbul Rallisi’nin İstanbul Park’taki start alanında kurmay ekipleri ile birlikte sahaya çıkan ünlü şampiyonlar Serkan Yazıcı ve Ümit Ülkü, starta kısa bir süre kala tak alanında gezindiler.

IMG_0584

Ülkü, Toktaş’a start verdi.

Her iki aday da, büyük ilgi gördükleri sporcuların tek tek hatırlarını sorup, başlayacak olan yarışta başarılar dilediler. Ralli startlarına aşina bir isim olan Serkan Yazıcı, yarış öncesi hasret giderirken, istek üzerine TRT’in otomobil sporları programına bir röportaj; Ümit Ülkü ise, Bursalı rallici İsmet Toktaş’a start verdiler.

151113-istrally-ekazaz

Ercan Kazaz (sağda) ve Kerem Üstünkaya..

Diğer taraftan, aday yarışında olması beklenen ancak bunu henüz resmen deklare etmeyen diğer bir şampiyon pilot, Ercan Kazaz da, servis alanında Parkur Racing çadırında bir süre kaldı ve takım patronu Kerem Üstünkaya ile görüştü. Ercan Kazaz, Pazar günün de izleyeceği ralli sırasında Ralli Ajansı’nın sorularını yanıtlayacak ve asıl önemlisi, başkanlık yarışına girip girmeyeceğini de resmen ilan edecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top