Ankara Offroad Kupası, sahibini arıyor!

Yaşar Çevik, 1 puan farkla kupada lider!

Yaşar Çevik, 1 puan farkla kupada lider!

Düzenlediği Off-road yarışları ile Türkiye’de önemli bir yeri olan Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü, Ankara Kupası 3’ncü yarışını Beytepe İncek’te 12-13 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirecek. Organize ettiği her yarışı büyük ilgi gören Andoff bu yarışta da sonbahar’ın hüznüne heyecan katacak bir yarışa imza atacak. Türkiye’nin her bölgesinden Off-Road klüplerinin davet edildiği  Ankara 3. mahalli yarışı ‘sonbahara veda, kışa hoş geldin’ sloganı  ile yine binlerce yarış severi Beytepe İncek yarış parkuruna çekecek. Yarışta kar bekleyen off-road severler 12 Aralık günü yapılacak antrenmanların sonunda 13 Aralık Pazar günü Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yarışa katılmak için Ankara’ya gelen birbirinden hızlı yarışçılarının mücadelesini izleme imkanı bulacaklar.

Mustafa Özgiray, kupada 1 puanla ikinci durumda..

Mustafa Özgiray, kupada ikinci durumda..

Andoff Ankara 3. Mahalli Offroad Yarışı etabına bu kez  ‘Acar Sarıkaya’ adı verildi. Andoff’un yarışçılarından Serkan Sarıkaya’nın yeni doğan çocuğu Acar Sarıkaya adını alan 37,1 km uzunluğundaki etapta yarışçılar farklı bir keyifle gazlayacaklar. Yarışla ilgili düşüncelerini anlatan Andoff Başkanı Muharrem Çelik, “ Kış gelmeden Ankaralılara ve yarış severlere güzel bir yarış organize ettik. 12-13 Aralık Beytepe İncek parkurunda heyecanı ve adrenalini arttırmak için özel olarak düzenlediğimiz parkurda yarışmacıların birbirleriyle kıyasıya rekabetini izlerken zorlu etaplardaki becerilerini de izlemelerine olanak sağladık. Ankaralıları sonbaharın bu son yarışında, güzel bir hafta sonunda görsel şölenimizi izlemek için  yarışımıza bekliyoruz” dedi.

İsmail Ayhan

İsmail Ayhan

Sezon başında beş ayaktan oluşacağı açıklanmasına karşın, takvimdeki sarkmalardan dolayı henüz iki ayak yarışı yapılabilen Ankara Offroad Şampiyonası, kulüp ve sporcularının ortak kararı ile 3’ncü ayak yarışının yapılması ile tamamlanacak. İlk iki yarış sonrasında, Yaşar Çevik 33 puanla lider durumda bulunuyor. Eski Ankara Offroad Şampiyonlarından Mustafa Özgiray 32 puanla liderin en yakın takipçisi. 26 puanla İsmail Ayhan, podyumda üçüncü sırada bulurken, Serkan Sarıkaya 23 ve Yunus Ayhan 17 puanla kupada sıralanan diğer isimler.

Yunus Ayhan

Yunus Ayhan

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top