Yeni dönem için, ‘Gönlünüzdeki Başkan’ kim?

baskankim

Türk Otomobil Sporları’nda yeni bir dönem için yeni bir sayfanın daha açıldığı bugünlerde, sporun tek gerçek haber portalı Ralli Ajansı, bir ilke daha imza atıyor ve soruyor; sizce, “yeni dönemde Başkan kim olmalı?”

Önümüzdeki günlerde toplanacak olan Tosfed Olağanüstü Genel Kurulu’nda seçilecek yeni başkan için, bugüne kadar sadece belirli bir delegasyonu sorulan soruyu ve yapılan oylamayı sporun tüm fertlerine soruyor ve gönüllerinde yatan Başkan’ı açıklamaya çağırıyoruz!

İlk adımda, sizlere herhangi bir aday ismi anons etmiyoruz. İstediğiniz, gönlünüzde yatan, ‘sporumuzu bu kişi yönetmeli’ dediğiniz kişinin adını ve soyadını mailinize yazınız.

Sizlerden gelecek gönlünüzdeki adayların isimleri tasnif edildikten ve bir isim en az 10 oy aldıktan sonra, bu sayfada ismi ve aldığı oy oranı ile anons edilecek.

Düğmeye tık’lamalı bir sistemle oylama bu araştırmanın amacından uzaklaştırılmasına fırsat vermemek adına, bu kez dileyen herkesin mail ile katılmasını bekliyoruz.

Ralli Ajansı, aday öneren ve görüş bildirenlerin tecihlerini ve mail adresini kimse ile paylaşmamayı taahhüt eder. İsim tercihi bildiren kişilerin ad-soyad ve görevleri, 100’er kişilik liste halinde incelemeye açık olacaktır.

Ancak, adı-soyadı, mail adresi ve bu spordaki rolü açık veya tam olmayan kişilerin mailleri kayda alınmayacağı gibi, ajans, çakma isim ve mail adresi ile bilgi kirletici mailleri anında imha edecektir.

Diğer taraftan; isteyen kişiler, aday tercih maillerinde kişisel görüşlerini ve fikirlerini yazarak,  sadece bu görüşlerinin ad-soyad ve spordaki pozisyonu ile yayınlanmasını da isterlerse, bu görüşleri de her gün güncellenecek olan bu sayfada kamuya açık olarak yayımlayacaktır.

Açıklanması istenen görüşlerde herhangi bir isim hakkında uygunsuz sözler sarf edilmesi ve/veya hakaret edilmesi halinde bu görüşler de yayına alınmayacaklardır.

Bugüne kadar, size kimsenin sormadığı, ama bir çok kişinin seslendirdiği, “Başkan tercihi konusunda herkesin fikrinin ve oyunun alınması” amacıyla ajansta yer verilen bu projeye destek olun!

Sporun tüm fertlerini sporcu, yönetici, hakem, medya, gözetmen ayrımı yapılmaksızın katılmaya ve gönüllerde yatan Başkan’ı açık tasnif ve oylama ile belirlemeye davet ediyoruz.

Adayınızı ve tercihen görüşlerinizi; editor@ralliajansi.net mail adresinize gönderebilirsiniz.

Bu sayfa her gün, güncellenerek yayında olacaktır. Bu projenin, genel kurul öncesi hem adayları teşvik etmek ve hem de genel kurul delegasyonuna rehber olması amacıyla hazırlanmıştır.

ÖNEMLİ; Mailinizi gerçek posta adresinizden gönderin ve mutlaka adınız, soyadınız ile spordaki görevinizi açıkça (sporcu, yönetici, hakem, medya, gözetmen) belirtiniz.

Bilgi eksikliği halinde mailler kesinlikle tasnife alınmayacaktır!

Bu proje, bir seçim değildir! Tosfed Başkanı, olağanüstü genel kurulda delegasyon tarafından seçilecektir. Sporun tüm fertlerinin gölünde yatan isimleri belirlemek amacıyla yapılan bu çalışmanın, genel kurul delegasyonu içinde rehber olmasını diliyor ve Türk Otomobil Sporları için yeni dönemin herkes için, ama öncelikle sporumuz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top