Sebastien Ogier; “7 yıl sonra, WRC ile yeniden Korsika!”

141005-wrc-fr-vw-ogier

Son dünya şampiyonu, bu sezonun da matematiksel şampiyonu Fransız rallici Sebastien Ogier, Dünya Ralli Şampiyonası’nın sıradaki yarışı olan Fransa Rallisi için duygusal konuştu. Yedi yıl önce, federasyon desteği ile gençler kategorisinde yarıştığı adaya bu kez WRC ile geri dönecek olmayı “kendimi fantastik bir ortamda hissediyorum” sözleriyle açıklayan Ogier, sözlerine şöyle devam etti;

“Bu sezon tüm hedeflerimizi erken yakaladık, ancak bu başarımız sezonun geri kalanı için boş vermek anlamına gelmez. Fransa, benim için çok özel bir ralli. Ben Korsika’yı seviyorum. 2008 yılında, Fransız Motor Sporları Federasyonu desteği ile, gençler sınıfında yarışmıştım. Ve şimdi, yedi yıl sonra, bir World Rally Car ile yine Korsika’ya dönüyorum. Volkswagen adına bu yarışı kazanmak istiyorum, bunu söylemeye gerek yok. Sonuçta, Korsika en prestijli rallilerden birisi. Ancak, uzun özel etaplar ekipler kadar lastikler için de çok büyük bir meydan okuma olacak. Yollar çok dar ve riskli. Keşif turları yine önemli bir rol oynayacak.”

Son 70 haber

1 Yorum - “Sebastien Ogier; “7 yıl sonra, WRC ile yeniden Korsika!””

  1. Emrullah TAŞDEMİR

    VW markası ve yaptığı manipülasyonlar dünyada tartışılırken yarış takımının ve pilotlarının onurlu davranıp şampiyonadan çekilmesi çok daha doğru bir davranış şekli olurdu. Bu markanın imajını sırtlarında taşımaları onları da devalüe eder.

Yoruma kapalı

Go To Top