Ankara’da klasik coşkusu başladı

150912-ankaraklasik4

ANKAmall Büyük Ankara Klasik Rallisi’nde start verildi ve ilk günün yarı yolu geçildi. ANKAmall’daki start tak’ından saat 11.20’de ilk aracın çıkmasıyla başlayan rallide, ilk günün ilk ayağı, Beypazarı’ndaki sergi ile tamamlandı.

150912-ankaraklasik3Start alan 38 araç, hız sınırlaması ile geçilen bir etap yaparak Ankara’nın tarihi ilçesindeki molaya ulaştı. Beypazarı belediyesinin tahsis ettiği alanda park eden araçlar, saat 1630’a kadar Beypazarlıların incelemesine açık tutuldu.

Tüm yarış ve organizasyon ekipleri, Beypazarı Belediyesi’nin Taş Mektep tesisinde öğle yemeği yediler. Yarışta ilk günün ikinci ayağı, Beypazarı’ndan Ankara’ya, ANKAmall’daki başlangıç noktasın geri dönecek.dönüş yolunda da yine hız sınırlaması ile ölçümlenen bir özel etap daha geçilecek.

İlk günün akşamı, Ankara’da Radisson Blue otelinde yine tüm yarış ve organizasyon ekiplerinin katılacağı akşam yemeğinde vir araya gelinecek, ANKAmall Büyük Ankara Rallisi, pazar günü bu kez Çubuklu ilçesine düzenlenecek program ile devam edecek ve aynı gün saat 19’daki ödül töreni ile tamamlanacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

150912-ankaraklasik5

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top