Ümit Ülkü; “İstanbul’da yarışmak herkes için artıdır!”

150705-vide-pist-korf-uu

Son üç yılın Türkiye Pist Maxi Grup Şampiyonu Ümit Ülkü, Körfez Pisti’nde yapılan 2’nci ayak yarışlarında bu kez podyumdan uzak kaldı. BMW’leri yurt dışında olduğu için Körfez’de kiraladığı Maxi Megane ile piste çıkan Ümit Ülkü, hem sıralama turları sırasında ve hem de yarışta iki kez kayış kopartan Megane ile finiş göremedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINHer iki yarışta da aynı zamanda fren problemi yaşayan Ümit Ülkü, yarış sonrasında Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada ulusal şampiyona için ümitli konuştu, Körfez’deki ikinci yarışın İstanbul Park’a alınma ihtimalini de destekledi. Ümit Ülkü’nün Körfez sonrası görüşlerini izlemek için, sağdaki logoyu tıklayabilirsiniz.

Magena’nın ‘çim’ gezintisi!.. İzmirli şampiyon yarışçı Ümit Ülkü, Körfez Pist Yarışı’nda direksiyonuna geçtiği Maxi Megane ile podyumdan uzak kaldığı gibi, zor anlar da yaşadı. Günün ilk yarışında, frenleri boşalan Megane’la iki kez asfalttan taşan Ülkü’nün çimdeki serüvenlerinden tren tarafındaki virajda gerçekleşeni, Ralli Ajansı objektifine takıldı. Ümit Ülkü’nün Megane ile çimdeki gezintisini ve Körfez Pist Yarışı’ndan diğer fotoğraflarını ekranlarınıze getirmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top