İskele’de ralli heyecanı!

kktok3

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil kurumu’nun organize ettiği sezonun 4’üncü yarışı, 47. İskele Belediyesi Festivali kapsamında 4-5 Temmuz tarihlerinde yapılıyor. Her yıl geleneksel olarak İskele Belediyesi Festivali kapsamında yapılan ve takvimin en sevilen yarışlarından biri olan İskele Rallisi, bu yıl 2 günlük bir organizasyon ile “47. İskele Belediyesi Festivali” kapsamında 4-5 Temmuz tarihlerinde yapılıyor. Yarışa 17 yarışmacı kayıt yaptırırken birbirinden iddialı isimlerin ve yeni yarışmacıların yarışa katılacak olması heyecanı arttırdı.

150702-kktok1Hyundai WRC ile etaplarda geçtiğimiz yıllarda birincilikleri bulunan Mustafa Bulutoğluları, geçtiğimiz sene Fikri Macila’nın şampiyon olduğu araç, Mitsubishi Lancer Evo 9 ile etaplara dönüyor. Bulutoğluları’nın co-pilotluğunu Oktay Çınar yapacak. Time Attack ve Tırmanma yarışlarının başarılı ismi Bora Manyera, geçtiğimiz yıllarda Achna’da motosiklet yarışlarında birçok başarıya imza atan Eser Harper’in co-pilotluğunda ralliye adım atıyor. İlk kez pilot koltuğuna oturacak olan bir diğer isim ise Halil Mulla olacak. Mulla’nın co-pilotluğunu Kariyerinde N4 Şampiyonluğu bulunan Güner Şevketoğlu yapacak.

kktok2İskele Rallisi 4 Temmuz Cumartesi günü 16:00’da start alacak ve Kıbrıs Haritası etabının geçilmesi ile ilk gün sona erecek. 5 Temmuz Pazar günü ise Topcuköy ve Sınırüstü etaplarının 3’er geçilmesiyle ralli devam edecek ve ödül töreni ile ralli son bulacak.

 

150102-iskelerallisi-kayit

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top