Sınıf 3’te Şengezener farkı

150517-ckale-taner

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci ayağı 16-17 Mayıs tarihlerinde  100. Yıl anısına Çanakkale’de düzenlendi. 60 otomobilin yarıştığı Rallide 120 sporcu iki gün boyunca ter döktü. Yarışa hızlı başlayan Taner Şengezener-Bora Yılmaz ikilisi, ilk iki etap sonunda  hem sınıf 3 hem de iki çekerler de liderliği ele aldı. Fakat 3. etabın çok bozulmasından dolayı aracının ayarlarında sorun yaşayan ekip iki çeker liderliğini kaptırıp sınıf birinciliğini yarış sonuna kadar korumayı başardı.

İlk yarış olan Ege Rallisinde puan kaybeden Şengezener-Yılmaz ikilisi bu yarışı sınıf 3’de lider olarak finişe ulaştılar. Sınıf 4 ve genel klasmanı Castrol Ford Turkey Team’den Murat Bostancı-Onur Vatansever kazanırken,iki çeker ve sınıf 2’de birincilik kupasını  Buğra Banaz-Burak Erdener ikilisi kaldırdı. N 4 klasmanınıda Ümit Erdim-Şener Güray birinci olurken,bayanlar birinciside Burcu Çetinkaya-Nehir Yılmaz ikilisi oldu.

Çanakkale halkının büyük ilgi gösterdiği Ralli,özgürlük parkında sona erdi ve sporcular ödüllerini büyük bir çoşkuyla aldılar. Opel Türkiye ve Yatsan’ın ana sponsorluğunda  yarışan Şengezener –Yılmaz ikiliside Çanakkale Şehitleri anısına kupalarını kaldırdılar ve şampiyona içinde çok değerli puanları hanelerine yazdılar.

Son 70 haber

1 Yorum - “Sınıf 3’te Şengezener farkı”

  1. Nurican Hızır

    Taner’i sabaha karşı uyandır, yarış de, yine gider.

Yoruma kapalı

Go To Top