Bütün Mini’ler İstanbul’da!

150523-mini-1

Mini ailesi, Mini Cooper 3 Kapı, Mini Cooper 5 Kapı, Mini Cooper S Cabrio, Mini Cooper S CountrymanAll 4, Mini Cooper S Paceman All4 ilebirlikte ürün yelpazesine eklenen Yeni Mini John Cooper Works ve Mini Clubman Concept ile İstanbul Autoshow2015 Fuarı’nda yerini alıyor. Toplam 9otomobilin sergileneceği 456 m² Mini standı, IstanbulAutoshow2015’te 14.Salon’da ziyaretçilerle buluşuyor. MİNİ    standında sergilenecek yeni modellerden Mini Clubman Concept mevcut Mini Clubman’e kıyasla26cm daha fazla uzunluk, 17 cm daha fazla genişlik ve bolca kullanışlı alan sunarak aktif yaşam tarzını destekliyor.

Yeni Mini Clubman modelinin 2016’nın ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor. 2.0 litre 4 silindirli Mini Twin Power Turbo teknolojisine sahipYeni Mini John Cooper Works, doğrudan motor yarışlarından alınan, süspansiyon ve aerodinamiklere dayalı ayrıcalıklı sürüş keyfi sunuyor. Önceki modeline göre motor çıkış gücü %10 oranında artarak 231 beygir gücüne ve azami tork değeri  %23 oranında artırılarak 320 Nm değere ulaşan Yeni Mini JCW Şimdiye kadar ki en hızlı Mini ünvanına sahip.

Akıl ve kalbin ortak kararı dört kapılı, geniş bagaj hacmine sahip, beş koltuklu ve opsiyonel dört çeker sistemine sahip Mini’nin yenilenen modeli Mini Cooper S Countryman ALL4 aktif yaşam tarzına yönelik özelliklerini pekiştiriyor. 190 beygir gücündeki 1.6 litrelik motoru ve 4-çeker sistemiyle, benzersiz sürüş deneyi Mini estetik ve konfor ile buluşturuyor. İki kapısı ve büyük bagaj kapısı, güçlü dış tasarımı ve dinamik şekilde uzatılmış hatları ile küçük segmentin ilk Spor Aktivite Coupé’şehirde sloganı ile öne çıkan Mini Paceman,4 x 4 modeli ile stantta yerini alıyor ve sportiflik ve zarafeti bir arada sunuyor. Arka koltukların katlanmasıyla Mini Cooper S Paceman ALL4’unyük kapasitesi 330 litreden maksimum 1.080 litreye yükseliyor.

Mini Cooper 3 Kapı,önceki modelden 98 milimetre uzun, 7 milimetre yüksek, 44 milimetre daha fazla genişlik ile kullanıcılar için daha konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Go-Kart ilkesini daha ileri noktalara taşımayı hedef edinen gücünü 1.5 litrelik, 3 silindirli, 136 beygir gücündeki Mini Twin Power Turbo teknolojisine sahip motorundan alıyor.

Mini 5 Kapı:Daha geniş bagaj hacmi, yüksek teknolojili dizel ve benzinli motorları, klasikleşmiş Mini Go-Kart hissi ve standart otomatik vitesi ile benzersiz sürüş keyfi sunuyor. 1.5 lt, 3 silindir, 136 beygir gücüne sahip Mini Cooper, 1.5 lt, 3 silindir 116 beygir gücüne sahip Mini Cooper D, 2.0 lt, 4 silindir, 192 beygir gücüne sahip Mini Cooper S, seçenekleriyle Türkiye’de sunulan Yeni Mini 5 Kapı, mükemmel bir sürüş keyfi, sürüş konforu, güvenlik ve bağlanabilirlik deneyiminin yanı sıra yeni nesil motorlar, modele özel süspansiyon ayarları ve yenilikçi yardım sistemleri gibi premium özellikler ve en yeni Mini Connected hizmetlerini sunuyor. Mini Cabrio, dört mevsim boyunca açık sürüşün tel heyecanını temsil ederken dinamizm ve performansa daha fazla odaklanıyor.1.6 litre 4 silindirli motora sahip 184 beygir gücüne ulaşan Mini Cooper S Cabrio İstanbul Autoshow 2015’te Mini standında yerini alıyor

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top