Federasyonda sürpriz istifa!

logo-flash

Federasyonun, önceki gün toplanan asil ve yedek yönetim kurulunda gündeme gelen ve tüm ısrarlara karşın geri aldırılamayan bir istifa kararı, aynı toplantıda karar bağlandı ve istifa istemi kabul edildi, ancak henüz resmi açıklaması yapılmadı.

Ajansa ulaşan bilgilere göre, son bir aydır çok yakın çevresine istifa kararı aldığını dile getiren ve önceki gün İstanbul?da federasyon merkezinde yapılan son federasyon yönetim kurulu toplantısında açıklayarak bu kararını resmileştiren Tosfed yönetim kurulu asil üyesi, bu kararından vaz geçmesi için yapılan baskılara karşın kararında direnince, istifası kabul edildi.

Son federasyon yönetim kurulunda offroad branşından sorumlu asil üye olarak görev üstlenen Ahmet Ünlü, istifa kararını bugün akşam saatlerinde kendi facebook hesabından takipçilerine duyurdu. Mesajında, ?4 Temmuz 2013 tarihinde göreve geldiğim Tosfed Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum. Kimse bu kararımın altında başka nedenler aramasın. İstifa nedeni ve gerekçesi kendi kararım. Yönetime bundan sonraki süreçte başarılar dilerim. Bundan sonraki süreçte pistlerde bol bol görüşmek üzere..? diye yazdı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top