Bozkurt’ta güneş, bu sabah offroad için doğdu!

Yarışçılar sabah etabı yürüyerek antrenman yaptılar..

Yarışçılar sabah etabı yürüyerek antrenman yaptılar..

 

Ankara Offroad Kupası’nın ikinci yarışının yapılacağı Denizli’nin Bozkurt ilçesinde, starta sayılı dakikalar kala ilçede offroad rüzgarı iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Açık, güneşli ve sıcak bir pazar sabahı, ilçede ilk kez düzenlenecek bir motor sporları aktivitesi olan offroad yarışı için ilçe merkezinde seramonik startı, ilçeye üç km mesafedeki etapta ise offroad araçlarını bekleyen Bozkurtlular, geçen hafta kar yağışının etkili olduğu belirtilen ilçelerinde bir yandan da güneşin tadını çıkarıyorlar.

image

Son Ankara Şampiyonu Yunus Ayhan

Ankara Offroad Kulübü’nün düzenlediği yarışta Ankara’dan bir otobüsle sabaha karşı ilçeye ulaşan gözcü ve gözetmenler etaptaki görev yerleri olan kapılarda yerlerini alırken, Bozkurtluların gün boyu yeme içme ihtiyaçları için etabın mevkii bölgesinde kurulan standlarda da hareketlilik artmış durumda. Offroad’un ilçelerine gelmesinde maddi manevi destek veren Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, görevliler etapta yerleşirken de çalışmaları bizzat yerinde denetledi. Dün gece (cumartesi) yarışanlara ve misafirlere verdiği yemekte geç saate kadar salonda yer alarak ev sahibeliğini gösteren ve ilçede ‘anaç ana’ olarak tanınan Birsen Çelik, etapla ilgili çalışmaları da bizzat kontrol ederek herkesten tam puan aldı.

Haber yazıldığı anlarda araçların kapalı parktan çıkma zamanı geldi ve ilçe hoparlörlerinden yapılan anonsa seramonik startın saat 11’de belediye binası önünden yapılacağı belirtilerek  Bozkurtlular seyre davet edildi. Rallinin Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik adını taşıyan tek özel etabında ilk start, saat 12’de srart verilemye başlanacak. İçerisinde 20 kapı bulunduran 6.5 km’lik etapta her seferinde 3 tur atacak olan yarışçılar, etapta toplam dört kez start alacaklar. Yarış, saat 17 gibi sona erecek.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Bozkurt-Denizli

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top