Bilal Saygılı, son yarışın kupasını kaptırmadı

Son yarışın galibi Bilal Saygılı oldu

Son yarışın galibi Bilal Saygılı oldu

Ve, Saygılı Rulman 100. Yıl Çanakkale Kış kupası’nda sona gelindi. Kupanın üçüncü ve son yarışı, günün ilk, kupanın ise ikinci yarışında olduğu gibi sert ve nefes kesen rekabetlere sahne oldu. İkinci yarışta podyum görenler, bu kez yerlerini rakiplerine kaptırdılar. Kış kupasına katılan neredeyse tüm yarışçılar, eve birincilik kupası götürdüler! Gün sonunda, podyumda herkes yer değiştirerek kupa kaldırdı.

Üçüncü yarışta maxi grubun yıldızı bu kez Bilal Saygılı oldu. Başarılı bir start sonrası liderliği ele alan Bilal Saygılı, sponsoru olarak destek verdiği kupanın üçüncüsünde birincilik kupasını da kazandı. O’nu 20 tur boyunca kovalayan Ümit Ülkü, bir yandan da sorunlu şanzımanlıyla boğuştuğu için rakibini yakalamayı başaramadı, ancak bunda Saygılı’nın performansı da etkiliydi. Yirmi tur sonunda 18.28.694 toplam zamanla birinci olan Bilal Saygılı’nın +5.952 saniye ardından Ümit Ülkü damalıyı ikinci sırada tamamladı. Günün ilk yarışında olduğu gibi, son yarışta da lastikleri ancak 10 tur dayanan Ahmet Mutlubaş, 25 saniye farkla maxi grupta üçüncülük kupasına uzandı.

Süper grubun son startında bu kez Suat Demirel’in BMW’si startta kaldı. Daha kısa zamanda toparlayarak start alan Demirel’e bu kez Galip Atar yarım tur fark attı. Bu avantajı yarış sonuna kadar sürdüren Galip Atar, bir tur farkla son yarışın Süper grup birincilik kupasını kazandı. Suat Demirel bir tur geriden ikinci, Tamer Dağlı ise +36 saniye farkla üçüncü oldular.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

3'ncü yarışta Süper'in birincisi, Galip Atar

3’ncü yarışta Süper’in birincisi, Galip Atar

Ahmet Mutlubaş, yine lastiklerinden yana dertlendi

Ahmet Mutlubaş, yine lastiklerinden yana dertlendi

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top