Meeke; “Daha az spin atmalıyım”

150224-wrc-meeke

Citroen?in Kuzey İrlandalı pilotu Kris Meeke, sezonun ilk iki rallisinde hatalarını wrc.com?a değerlendirdi. İsveç’te karda spin atıp üç dakika kaybeden Meeke, 7?nci sırada tamamladı. Sezonun açılış rallisi Monte Carlo?da ikinci gün hata yapan Meeke, DS 3?ün arka süspansiyonu kırdı ve 4?ncülükten 10?nculuğa düştü. Meeke, ?Gereksiz yere çok fazla hata yaptım? dedi ve ekledi;

150224-wrc-meeke-2?İsveç’te ince bir çizgi var ve kar kümeleri her zaman seni bekler. Sürüşünün çok temiz olması gerekir, ki ben iki ya da üç kez yakalandım. O kadar iyi değildim. Bu hataları ortadan kaldırmak ve hatasız bitirmek için öğrenmek zorundayım, bu kadar basit!?

Kuzey İrlandalı rallici, rallilerde tecrübe kazanmayı sürdürüyor. Şampiyonanın tek saf kış rallisinde yüksek performansı gündemdeydi. Meeke, ?hız sorun değil, sadece ikinci kez İsveç’e gitmek ve en hızlı olabilmek cesaret verici. Benim çıta, geçen yıldan bu yana büyük miktarda artmış ve benim doğal ritmim çok yüksek. Bu kendimi rahat hissettiriyor, ama daha az spin atmalıyım? dedi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top