Yarışçı olmak, artık hayal değil!

150128-uu-bulten-2

Otomobil ve motor sporları tutkunları için İzmir’de kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Hız tutkusunu caddelerde değil güvenli pistlerde tatmak , hızlı ama güvenli otomobil kullanmak ve hatta yarış pilotu olmak için Ümit Ülkü Academy  yeni sezon yarış okulu eğitimleri başladı.

İzmir Pınarbaşı’nda 245 bin metrekare üzerine kurulu İzmir Park Ülkü Yarış Pisti’nde yarış otomobilleri ile gerçek bir yarış heyecanı yaşamak isteyenler için teorik ve pratik bölümleri ile kapsamlı bir eğitim veriliyor.

150128-uu-bulten-1Türkiye Şampiyonası yarışlarının yapıldığı pistte katılımcılar şampiyon olmuş otomobillerin direksiyonuna geçerek ileri sürüş tekniklerini öğreniyorlar. Porsche 997 GT 3 ile son üç yılın Türkiye Pist Maxi Grup Şampiyonu Ümit Ülkü eğitmen olarak tüm tecrübelerini katılımcılara aktarıyor.

Ülkü Motorsport takımının şampiyon kaptanı Ümit Ülkü, tüm katılımcılarla bire bir ilgilendiği için her bir eğitim programı sınırlı sayıda kontenjanla gerçekleşiyor.

Otomobil sporları tutkunları sınıf ortamında teorik bilgileri aldıktan sonra öğrendikleri teknikleri yarış pistinde tüm güvenliği alınmış yarış otomobilleri ile uygulama fırsatı buluyorlar.

Katılımcılar, gün sonunda zamana karşı attıkları turlar ile de yarış deneyimi yaşıyorlar. En iyi zamanı kaydeden ilk üç pilotun kupa alması ile son bulan eğitim Türkiye’de tek olma özelliği taşıyor.

Katılımcılar eğitimin sonunda verilen Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Tosfed onaylı sertifika ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’ndan pist yarışlarına katılmak için lisans çıkartma hakkına da sahip oluyor.

Otomobil sporlarını geniş kitlelere yaymak ve pistlere yeni sporcular kazandırmak adına önemli bir rol üstlenen Ümit Ülkü Academy  ‘Hızın En Güvenli Hali’ sloganı ile hizmet veriyor.

Bugüne kadar onlarca şampiyonun yetiştiği eğitimlere katılmak isteyenler www.izmirpark.net internet adresinden veya 0232 999 1 999 numaralı telefondan bilgi edinerek kayıt yaptırabilirler.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top