TransAnatolia 2015 tarihleri açıklandı

140810-transanatolia

TransAnatolia 2015?in merakla beklenen tarihleri açıklandı. Ülkemizin tanınmış rally raid yarışı 22-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tüm detaylar üzerinde titizlikle çalışıldıktan sonra Ağustos?un son haftasında karar kılındığı belirtilirken, Buenos Aires?te Türk yarışmacıların yanında yer alan Trans Anatolia ekibi aynı zamanda Güney Amerika?daki tanıtım çalışmalarına başladı.

Diğer taraftan, internet sitesi ile ilgili çalışmalar da tamamlandı ve yayına girdi. İlerleyen günlerde birtakım eklemeler yaparak siteyi daha kullanışlı hale getireceği ifade edildi. Bunlardan biri olarak da, online kayıt yaptırmak, yakında aktif olacak. Yol notlarının dünya standartlarında olduğu Trans Anatolia uzun yarışlara hazırlık yapan profesyoneller için antrenman olanağı sunarken, amatörlere kendilerini geliştirebilme şansı veriyor.

TransAnatolia?da yarışmacılar uydu takip sistemi ile izleniyor. Buna ek olarak tüm aktif ve pasif güvenlik sistemleri mümkün olan en yüksek standartlarda. Parkur etrafında kalkışa hazır olarak bekleyen helikopterler ve etap içindeki özel donanımlı müdahale araçları bu tedbirlerden bir kısmı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top