Metge; “Teknik kontroller, okullardaki ilk günler gibi!”

150104-dakar-yamaha-team

Yamaha takımından Alessandro Buttori (sağda) Türkiye?de de yarıştı

2015 Dakar Rallisi?nde starta birkaç saat kala, Yamaha takımı teknik kontrol için Buenos Aires?de bir araya geldi. 2014 TransAnatolia maratonunda da yarışan ve motosiklet kategorisini açık ara farkla kazanan İtalyan motorcu Alessandro Botturi, teknik kontrol öncesinde Dakar için görüşlerini açıkladı.

Botturi, “şahsen kendimi çok rahat hissediyorum. Bu ortamda olmak, diğer takımlar ve arkadaşlarımı görmek benim için bir zevk. Ben her zaman bu atmosferi sevdim ve kendimi evde gibi hissediyorum. Sabırsız olduğumu kabul ediyorum, ancak 29 yıldan beri buradayım. Çölde çıkmak ve motora binmek için çok istekliyim” dedi.

Buttori?nin takım arkadaşı Michael Metge ise, teknik kontrol aşamasının kendisine okuldaki ilk günü hatırlattığını söyledi ve ?bir süredir göremediğim arkadaşlar, herkes, bir araya geliyor, herkes aynı anda heyecanlı ve biraz da sinirli!? dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; ?bir fabrika takımı pilotu olduğunuzda biraz temkinli olmak zorundayız. Bu işi yapmak için burada olduğumuzu asla unutmamalıyız.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top