Bilal Saygılı; “2015’te hedefim, şampiyon olmak!”

150104-bilal-saygili

İzmirli pist yarışçılarından Bilal Saygılı, yeni sezon hedefini ?şampiyonluk? olarak belirledi. Ralli Dünyası Dergisi?ne verdiği röportajda, ?2015?de arzum, Türkiye?de şampiyon olmak!? dedi ve ekledi; ?Takımlarda da tabii ki şampiyonluk asıl olandır. Ama kişisel olarak herkes münferittir.?

?Birinci olmak için 300-400 bin Euro yatırım yapıyorsunuz, sonra da kalkıp ilk 3 hedefim değil derseniz, o zaman derim ki girmeyin bu spora!? diye konuşan Bilal Saygılı, ?Kişisel olarak görüşüm; kimsenin bir kaza yaşamasını istemem, ama yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ifadesini de doğru görmüyorum? dedi ve ekledi; ?Ben, birinci olmak istiyorum! Aracım aynı, hedefim bu!?

Bilal Saygılı, toplam 20 tane pilotun olduğu pistte körler sağırlar birbirini ağırlar olmaması için isteyenlerin hem maxi ve hem de süper de yarışmasını önerdi ve ?Benim de yaş 45 ama, olursa böyle bir seçenek, yaparız biz de bir şeyler? dedi. Bilal Saygılı’nın röportajının tam metni Ralli Dünyası Dergisi’nin Ocak sayısında yayınlanacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top