Andoff’da kupa zamanı!

Andoff'un geçen yılki ödül töreninden.. (Arşiv)

Andoff’un geçen yılki ödül töreninden.. (Arşiv)

2014 Off-Road sezonunu iki ulusal üç mahalli yarışla kapatan Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (Andoff), sezon boyunca parkurlarda ter atan yarışçılarına, Çayyolu Akman Rönesans Kokteyl ve Ziyafet Salonu?nda yapılacak olan ?Şampiyonlar Gecesi?nde kupalarını dağıtacak.

Sezonda sponsorluk yapan kurum ve kuruluşlar ile Andoff?tan  desteklerini esirgemeyen kişilere plaketler verecek. Off-Road sezonunda  birbirleriyle kıyasıya yarışarak kupayı kaldırmaya hak kazanan sporcular geleneksel olarak her yıl düzenlenen ?Şampiyonlar Gecesi?nde  parkurlardaki rekabeti unutup bir arada eğlenerek  centilmenlik ve dostluk örneği verecekler.

Ankara Off-Road Kulübü Başkanı Muharrem Çelik, ?Şampiyonlar gecesinin ayrı bir anlamı olduğunu kaydederek, şunları söyledi: ?Geleneksel olarak her yıl yaptığımız bu gecenin anlamı büyük. Sporcularımız bir sezon boyunca toz, çamur ve engellerle dolu yarışlarda rakiplerini geride bırakarak bugüne kadar geliyorlar. Bu mücadele içerisinde ayrı kaldıkları aileleri ile beraber olma fırsatı bulup bu gecemizde eğlenip, aileleri ve yakınları ile kupa almanın heyecanını paylaşıyorlar. Yine bu gecemizde bizi sezon boyunca destekleyen, bize güç katan kurum, kuruluşlar ve şahıslara da teşekkür için plaket dağıtacağız?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top