Ralli Ajansı’na rekor dayanmıyor!

141031-trafik-rekor

Otomobil sporlarında Türkiye?nin ?ilk? ve ?en çok izlenen? haber portalı Ralli Ajansı?na rekor dayanmıyor! Sporun hem parkurlarından ve hem de siyasetinden en güncel haberleri anında, tarafsız ve detaylı bir şekilde izleyicilerine ulaştıran ?tek? haber portalı olan Ralli Ajansı, içerik zenginliği ve izlenme trafiği açılarından rakipsizliğini ilan ettikten sonra da, kendi rekorlarına rakip olup kırmaya başladı!

2013?ü rekor trafik ile kapatan ajans, geçtiğimiz yılın 12 aylık bu rekor ziyaretçi trafiğini 2014?ün henüz ilk 10 ayında yakalayıp geçerek yeni bir rekora daha imza attı. Bugün (31 Ekim) itibariyle, ajansın 2014?ün ilk 10 ayında ulaştığı 250 binlik ?tekil ziyaretçi? sayısı, 2013?ün 12 aylık ziyaretçi sayısını geçti! Önümüzdeki Kasım ve Aralık aylarındaki olası rakamlar da eklendiğinde, ajansın, 2014 toplamında 2013 toplamını da fersah fersah geçerek yeni ve yeniden bir rekorlar serisi kıracağı ise şimdiden belli oldu. Ajansın sayaç raporlarına göre, 2014 Ekim ayında, geçtiğimiz yılın (2013) Ekim ayı tekil ziyaretçi sayısı yüzde 50 arttı, yine çıktığımız Ekim ayında 1,5 milyon hit aldı.

Ralli Ajansı, Türkiye?nin en iyi ve en çok izlenen otomobil sporları sitesi yapan izleyicilerine sonsuz teşekkür eder! Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da başka hiç bir yerde bulamayacağınız haberleri, yine başkaca hiç bir yerde okuyamayacağız yorumları ve de parkurlardan anında ve güncel haberleri sadece ve sadece bu ekranda takip edebileceksiniz. Ajanstan ayrı kalmayın, habersiz kalmayın!

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top