Capito; “Tüm takımın performansı ile gurur duyuyoruz”

141005-wrc-fr-vw-1

141005-wrc-fr-vw-latvalaJari-Matti Latvala, ?Bizim için büyük ve önemli bir galibiyet. Yıllardır ilk asfalt ralli zaferi kazanmak için çok çalıştık. Ne yazık ki Almanya’da bu şansı kaçırmıştık, ama bu benim hatamdı. Bu galibiyet ile ben, muhteşem destekleri için Volkswagen ve tüm ekibine teşekkür etmek istiyorum. Her ralli pilotu asfalt, çakıl ve karda kazanmayı hayal eder. Nihayet bu kilometre taşını da geçtik. Dünya Şampiyonası fırsatı hala ardına kadar açık ve tüm WRC hayranları için heyecan verici İspanya Rallisi için biz de sabırsızlanıyoruz? diye konuştu.

141005-wrc-fr-vw-ogierSébastien Ogier, ?Güç etabında kazanarak, bu hafta sonu mümkün olduğunca varlığımızı gösterdik.. Sonuçta, Fransa Rallisi bizim için gerçekten iyi gitmedi, ama Julien ve ben, hala 27 puan farkla Dünya Şampiyonası?nda lideriz. Etkileyici zaferi nedeniyle Jari-Matti?ye tebrikler. Ben, fantastik destekleri için Fransız fanlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu bana ve Julien için çok iyi geldi? dedi.

141005-wrc-fr-vw-mikkelsenAndreas Mikkelsen, ?Bizim için Kesinlikle mükemmel bir ralli oldu, Fransa! Almanya’dan beri asfalt üzerinde performansımızı büyük ölçüde düzelttik. Polo asfalt üzerinde her zamankinden daha iyi idi. Testler sırasında mükemmel hazırlandı ve gerçekten iyi bir set-up geliştirildi. Cumartesi olduğu gibi Cuma günü de süperdi. Takım arkadaşım Jari-Matti Latvala liderdi ve biz, gerçek hızımızı yarış boyunca ortaya koyamadık. Biz ikinciliğe odaklandık. O, asfaltta elde ettiği ilk zaferinden sonra kesinlikle harika hissediyordur! Hem, bir Norveçli için 2?ncilik hiç te kötü değil? dedi.

141005-wrc-fr-vw-capitoVolkswagen Motorsport Direktörü Jost Capito da, ?Bugün Jari-Matti Latvala ve Miikka Anttila için çok özel bir gün. Ve ayrıca Dünya Ralli Şampiyonası için de.. Bir Finli, bir full-asfalt ralli kazandı, neredeyse 15 yıldan beri olmamıştı. Bu tarihi performansı ile, şampiyonluk yarışında iddiasını yükseltti. Sonunda dünya şampiyonu bir Volkswagen sürücü olacağını bilmek çok rahat bir durum. Ancak, bugün bir gurur nedenimiz daha var: Andreas Mikkelsen ve Ola Fløene, bugün ikinci olarak başarımızı olağanüstü bir performansla taçlandırdılar. Cuma günü son derece şanssız olan, Sébastien Ogier ve Julien Ingrassia ise, talihsiz bir durumda en iyiyi yapmak için güç etabını kazandılar. Onlar hâlâ başarıyla, başkalarının sonuçlarına bağımlı kalmadan, kendi dünya şampiyonluklarını savunabilir. Sonuçta, biz tüm takımın performansı ile gurur duyuyoruz ve Almanya, bizim 1-2 bitirdiğimiz yedinci yarış oldu? diyerek görüşlerini açıkladı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top