Takvim, arap saçından da öte!

TOSFED

Federasyon, bugün yayımladığı 17 numaralı bültenle, takvim çorbasının altına bir kez daha yaktı! İlk açıklandığından itibaren sayısız kez değişikliğe uğrayan takvimde, bir defada beş farklı değişiklik daha yapıldı. Yaz boz tahtasına dönen takvimde yapılan son değişiklikler şöyle;

Ralli: 2014 Tosfed Ulusal yarışma takviminde yer alan ve 1 – 2 Kasım 2014 tarihlerine ertelenen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası KKTC Rallisi, Kuzey Kıbrıs?ta 2 Kasım 2014 tarihinin büyük av sezonu başlangıcı olarak belirlenmesinden dolayı, herhangi bir güvenlik sıkıntısı yaşamamak adına, 31 Ekim – 1 Kasım 2014 günlerinde gerçekleştirilecek.

Pist: Tosfed ulusal yarışma takviminde yer alan ve 1-2 Kasım 2014 tarihinde Körfez Yarış Pistinde organize edilecek olan 2014 Türkiye Pist Şampiyonası 5?nci ayak yarışması, aynı tarihte Gürcistan Federasyonun destek yarışı ile birlikte Intercity İstanbul Park yarış pistinde yapılacak.  Tosfed kupaları yarışma takviminde yer alan ve 1-2 Kasım tarihinde organize edilecek olan Tosfed pist kupası 6?nci ayak yarışı 30 Kasım?da İzmir yarış pistinde yapılacak.

Trial; Tosfed trial kupasında da puantaj ve klasman maddesi 5.2 maddesi değiştirildi. Buna göre, ?her etap için ekibin süresi ayrı yarı hesaplanacak yarış sonunda toplam süreye göre Genel Klasman oluşturulacak?

Kupa; Tosfed ralli kupası yarışma takviminde yer alan ve organizatör Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından 29 – 30 Kasım 2014 tarihlerinde organize edilecek olan 6?ncı ayak yarışı organizatör kulüpten gelen talep doğrultusunda 22 – 23 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top