Flash | Çelen’den, Ayhan’a özür!

140905-TA-LOGO

Trans Anatolia organizatörlerinden Orhan Çelen, maratonun üçüncü gününün gecesi itieanery’de yapılan değişkliği protesto ederek yarışı terk eden Andofflu yarışçılar Yunus Ayhan ve Yaşar Çevik’ten şahsı adına özür diledi.

Aynı zamanda, organizasyonda spor komiseri olarak görev alan Orhan Çelen, bugün Ankara’da finiş görecek olan yarışın kapanış törenlerinden önce, Andofflu yarışçılarla bir araya geldi ve yaşananlardan dolayı şahsı adına özür dileğini iletti ve bu özürü kişisel web sitesinden yayımladı.

Bu özür yanıtını alan Andofflu yarışçılar ise, sosyal medya üzerinden Andoff üyeleri ile koordine ettikleri finiş töreninde protesto eyleminden vaz geçtikler. TA’da yaşanan tatsızlık, ilerleyen günlerde Andoff çatısı altında ivme kazanmış ve yarışçılarının uğradığı haksızlığı bir dilekçe ile fedrasyona iletilmişti.

Yarışın bugün (cumartesi) Ankara Altınpark’ta yapılacak ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı ile Ankara Ticaret Odası Başkanı’nın da katılacakları finiş ve ödül töreninde bir araya gelerek protesto yapmayı planlayan Andoff üyeleri ise, organizasyondan gelen ve Yunus Ayhan tarafından kabul gören özür dileme gelişmesi üzerine yapacakları eylemden vezgeçtiler.

Trans anatolia, programın 7’nci gününde iki kısa etap aşıldıktan sonra Ankara ulaştı. Büyük mücadeleyi tamamlama başarısı gösteren ulusal ve uluslararası yarışçılar saat 18’den itibaren tak’tan geçip yarışı tamamlayacaklar. Programa göre Tobaş’ta yapılması planlanan ödül törenleri, Başkanların finişe katılmaları nedeniyle Altın Park’a alındı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top