Antalya tırmanmanın en hızlısı Ayhan Germirli

140907-anttirm-0

Ayhan Germili, Burdur Valisi ile birlikte

Antalya’nın en iyisi ve en hızlısı Ayhan Germirli oldu. Atlantis Racing takımı adına kaydı yapılan, ancak takımın diğer yarışçıları katılmama kararı almasına karşın, bu karara uymayarak Antalya’daki mücadeleye renk katan Ayhan Germirli, çifte kupa, birincilik ve puanları ile eve döndü. Renault Clio’su ile şanssız bir tırmanma sezonu geçiren Germirli, Antalya galibiyeti ile aradığı morali buldu.

17 Kayıta karşın 14 aracın start aldığı Antalya tırmanma yarışında Pegasus Racing’in Punto 1600’ü ile ikinci antrenman turunda kaza yaparak hastaneye kaldırılan Antalyalı İsa Karol ve kategorisinde gek yarışçı olarak kaldığı için puan alamayacağı gerekçesi ile İstanbullu Süheyl Polatoğlu son çıkışta start almadan Kemer’den ayrıldı. Kategorilerinde Engin Apaydın (K1), Tunç Tuncer (K3), Kenan Balama. (K4), Ayhan Germirli (K5) ve Ümit Ülkü (K6) birincilik kupalarını kazandılar.

Yarışı yerinde izleyen ve kazananlara kupalarını veren Burdur Valisi Hasan Kürklü, yaptığı kısa konuşmada, gelecek sezon için daha iyi bir parkur sözü verdi. Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem de, kupa alan tüm yarışçılara birer plaket takdim etti. Yarışın ödül töreninde ayrıca, Burdur İl Jandarma Komutan Vekili Albay Harun Bakkal, Kemer Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, Burdur ilçesi Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Osman Karakaya, BAKA (Batı akdeniz Kalkınma Ajansı Burdur Koordinatörü) Mehmet Candan, Burdur GHSİM Vekili Mustafa Kemal Sever yarışmacılara kupalarını verdiler.

Güneşli ve sıcak bir günde, Yarışı başından sonuna kadar takip eden yarışçıları alkışlarıyla destekleyen Beşyüze yakın Burdurlu, bir yandan Akpınar yaylasında güzel bir pazar günü geçirirken, diğer yandan da servis alanında yakından görüp yarışçılarla fotoğraf çektirdiler.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Kemer-Burdur

140907-anttirm-1

140907-anttirm-2

140907-anttirm-3

140907-anttirm-4

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top