Ralli şampiyonası İstanbul’a taşınıyor..

131216-istralli-kerem-2

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası nın dördüncü ayağı olan 35. İstanbul Rallisi, 12-13 Temmuz tarihlerinde İstanbul Anadolu Yakasında organize ediliyor.

Kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından Namet, İstanbul Ticaret Odası, Ford, Pendik Belediyesi, Fiat ve Cevahir Hotel İstanbul Asia katkıları ile organize edilen 35. İstanbul Rallisi, 12 Temmuz Cumartesi günü saat 15:00 da sahil yolu üzerinde yer alan Pendik Pazar Yeri nden verilecek sembolik start ile başlıyor.

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası nın dördüncü ayağı olan 367,49 kilometre uzunluğundaki toprak zeminli parkurda 2 gün boyunca devam edecek olan yarış, toplam uzunluğu 138,78 kilometre olan 9 özel etapta büyük mücadelelere sahne olacak.

Ralli merkezi olarak Cevahir Otel İstanbul Asia’nın kullanılacağı yarışın ilk günü, 12 Temmuz Cumartesi günü sembolik startın ardından, bu yarışta Göçbeyli, Ulupelit ve Oruçoğlu etaplarının geçilmesi ile saat 18:41?den itibaren Pendik Pazar Yeri nde kurulacak servis alanında son bulacak.

13 Temmuz Pazar sabahı 09:30 da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler, Namet, İTO ve Ford etaplarını ikişer kez geçtikten sonra, saat 16:37 den itibaren Pendik Pazar Yeri’nde yer alan finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecekler.

Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde, 30 yaş üzeri ralli otomobillerinin katılımına açık Historic Ralli Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak olan organizasyon, ayrıca mahalli kategori ile TOSFED Ralli Kupası nda yarışan sporculara ek puan alma fırsatı yaratacak.

Yarışma dökümanları için burayı tıklayabilirsiniz..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top