Pistte heyecan sırası İstanbul Park’ta..

ayhan Germirli, İstanbul Park öncesi takımının maxi araçlarını dörtledi!

2014 Türkiye Pist Şampiyonası?nda üçüncü ayak yarışları 5-6 Temmuz tarihlerinde İstanbul Park Pisti?nde yapılacak. 5 Temmuz Cumartesi günü 9-13 saatleri arasında serbest antrenmanlar ile başlayacak olan program, ardından idari ve teknik kontrol ile devam edecek. İlk gün, resmi antrenman turlarının ardından, saat 15.20?de maxi grup, 16?da ise süper grup sıralama turları ile son bulacak.

Pazar günü ise 9.20?de başlayacak resmi antrenmanların ardından 11.10?da 10 turluk süper grup 1?nci yarışı startı verilecek. 12.30?da maxi grup 1?nci yarışı, 13.50?de süper grup 2?nci yarışı ve 15.10?da da maxi grup 2?nci yarışı gerçekleştirilecek. Program, saat 16.30?da ödül töreni ile son bulacak.

İzmirli yarışçılardan Ayhan Germirli, İstanbul?daki mücadele öncesi facebook hesabında, ?heyecanlı bir yarış olacağına hiç şüpheniz olmasın. Tarih tekerrür ederse, yine BMW kaçacak, Porsche?lerin sadece biri yakalamaya çalışacak. Kazasız belasız, centilmence bir yarış olmasını umuyorum, tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum? diye yazdı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top