7 Kupalı Atlantis!

140420-tirm-spinar-atlanris

Parkurda Atlantis Fırtınası; Atlantis Kuyumculuk Racing Team, Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışından tam 7 kupayla döndü, en İyi zaman Taner Şengezer yaptı. Bursa’da düzenlenen ve müthiş bir rekabete sahne olan Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nda pilotlar 5 km’lik parkuru en kısa zamanda bitirebilmek için kıyasıya yarıştılar. Geçmiş yıllarda bir çok Tırmanma Şampiyonluğu bulunan ve 4 yıl sonra parkurlara dönen Taner Şengezener, parkuru üç dakikanın altında bitiren tek pilot oldu. Bu derecesiyle “En iyi zaman kupası”nı alan Şengezener, 6 farklı kategoride gerçekleşen yarışı Kategori 4 birincisi olarak bitirmeyi başardı. Taner Şengezener’in Kategori 4 birinciliği Atlantis Kuyumculuk Racing Team’e takımlar şampiyonası için çok önemli puanlar kazandırdı.

Soğukpınar'ın K4 1'ncisi Kamil Karakaş

Soğukpınar’ın K6 1’ncisi Kamil Karakaş

Atlantis Racing Team’de kupasız pilot yok!.. Yarıştan yalnızca iki gün önce kurulan Atlantis Kuyumculuk Racing Team yakalanması güç bir başarı kazandı. Atlantis Kuyumculuk Racing Team’in beş sporcusunun tamamı kupa kazandı. Egemen Çivicioğlu Kategori 2 biriniciliğini elde ederken, Ali Can Topak Kategori 1’de podyumda ikinci sırada yer almayı başardı. Sektöründe birinciliği hiç kimseye bırakmayan Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Kamil Karakaş Soğukpınar, tırmanma yarışında da birinci oldu. Trafik bilincini geliştirmek için başlatılan bir sosyal sorumluluk projesi olan Atlantis Kuyumculuk Racing Team’de bu yarışta, Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş da start aldı ve zorlu rakiplerini geride bırakarak Kategori 6’da birincilik kupasına ulaştı.

140420-tirm-spinar-atlanris

Altantis Kuyumculuk Racing Team

Kâmil Karakaş, “Atlantis Kuyumculuk Racing Team ve Soğukpınar Tırmanma yarışı, firmamız için çok uzun soluklu bir projenin ilk adımı. Hedefimiz Türkiye’de trafik bilincini aşılamak ve can kayıplarını engellemek” dedi ve ekledi; “Ana hedefimiz kazanmak değil. Ama projemizin yeterli ilgiyi görmesi için belli bir başarı elde etmek de şart. Ben, Atlantis Kuyumculuk’un bu işi ne kadar ciddiye aldığını göstermek için parkurdaydım. Amatör sporcularımızı, orada bulunarak desteklemek istedim. Kazanmak elbette çok keyifli, ancak beni için önemli olan projenin bütünü. Kazanmaktan çok takımıma kazandırdığım puanlar için sevindim. Yarışan tüm ekiplere ve otomobil sporunu destekleyen tüm firmalara ve BOSSEK kulübüne teşekkür ederim.”

Soğukpınar Bayanlar 1'ncisi Onur Karakaş

Soğukpınar Bayanlar 1’ncisi Onur Karakaş

Bayan pilottan 2 kupa.. Atlantis Kuyumculuk Racing Team takım direktörü ve takımın tek kadın sporcusu Onur Karakaş kazandığı 2 kupayla takımına çok değerli puanlar kazandırdı. Onur Karakaş, Kategori 6’nın üçüncüsü olarak podyumda yer bulurken, en iyi bayan pilot kupasını da kazanmayı bildi. Aynı zamanda Atlantis Kuyumculuk Racing Team Direktörü olan Onur Karakaş yarışla ilgili olarak şunları söyledi;

” Bizim için hem çok zorlu hem de çok keyifli bir yarış oldu. Atlantis Kuyumculuk Racing Team firmamızın ve Kamil Bey’in çok önem verdiği bir proje. Ben de bu projenin başındayım. Türkiye Tırmanma Şampiyonasında yıllar sonra ilk kez, bizim de çabalarımzla bir takım birinciliği sistemi getirildi. Öncelikle gerekli düzenlemeleri çok hızlı bir şekilde tamamlayan Sn. Murat Kaya’ya ve süreci baştan sona takip eden Tosfed başkanı Metin Çeker’e teşekkürlerimi sunarım.”

En iyi zaman kupası Taner Şengezener'in

En iyi zaman kupası Taner Şengezener’in

Onur Karakaş, takım olarak büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek şöyle konuştu; “Yağan yağmur tüm sporcuları zorladığı gibi bizleri de zorladı. Ancak bunlar otomobil sporunun keyifli yanları. İş hayatında olduğu gibi bu sporda da, iyi hazırlanan ve şartlara çabuk adapte olan kazanıyor. Tecrübeli ve hızlı pilotlarımız sayesinde başarıyı yakaladık. Biz takım olarak şükür ki bir aksilik yaşamadık, ancak rakiplerimiz İbrahim Şendil ve Ali Gülan kaza yaşadılar ve yarış dışı kaldılar. Kendilerine geçmiş olsun diyorum. Yarış otomobillerinde var olan ekstra güvenlik sayesinde burunları bile kanamadan bu kazaları atlattılar. İşte bizim uzun vadede edindirmeye çalıştığımız da tam olarak bu. Son olarak da kardeş takımımızdan Ayhan Germirli’yi Kategori 5 birinciliği için kutlarım.”

Takımlar Birinciliğinde lider Atlantis Kuyumculuk.. BOSSEK tarafından Bursa Soğukpınar’da organize edilen Türkiye Tırmanma Şampiyonası birinci yarışının ardından Atlatis Kuyumculuk Racing Team Takımlar 1. liği sıralamasında, en yakın rakibinin 4 puan önünde 1. sıraya yerleşti. Şampiyonanın ikinci yarışı 18 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul’da İSOK tarafından organize edilecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top