‘Ralli kampı’ start aldı..

131221-egeasal-kamp5

Otomobil sporlarını yaygınlaştırmak ve bilgi paylaşımının yolunu açmak için ‘ilk’ kez düzenlenen ve iki gün sürecek olan ‘ralli kampı’ başladı. İzmir’in kuzeyinde, Karşıyaka’ya 20 km mesafedeki Yamanlar’ın 1000 metre rakımlı tepesinde kurulu Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Eğitim Tesislerinde düzenlenen Ralli Kampı’na, İzmir ve Ege’nin otomobil sporlarında öne çıkması için iki yıldır maddi manevi desteklerini esirgemeyen duayen rallici Mithat Diker’in kurduğu Ege Asal Motorspor ev sahipliği yapıyor.

2013’de Ege Asal Motorspor desteği ile parkurlarda yarışma fırsatı bulan yarışçıların büyük çoğunluğunun da katıldıkları kampta, İzmir dışından gelen ve otomobil sporları ile yarış otomobillerini yakından tanımak isteyen gençler de yer alıyor. Ege Asal Motorspor’un kurucusu Mithat Diker’in açış konuşması ile başlayan ralli kampında daha sonra Ege Asal bayrağı altında yarışan ralliciler kendileri hakkında bilgi verdiler.

Kampın ilk günkü programı yarım saatlik bir aradan sonra seminer salonunda teorik bilgiler verilerek sürdürülecek. Kampın en ilginç ve aynı zamanda eğlenceli olması beklenen kısmında ise, gece saat 22’den sonra kamp yolunda düzenlenecek özel etapta pratik bilgiler aktarılması bulunuyor.

Eğitim amacıyla kampa getirilen Ege Asal Motorspor brandingli Mk 1-2 Escort’lar ve Palio ile Ege Asal yarışçılarının kullanımında ve sağ koltuğa oturacak yeni katılımcıların yarış otomobilindeki adrenalini bizzat yaşamaları sağlanacak. Gece kamp ateşi ve sohbetleri, ilk günün son bölümleri. Ralli kampı yarın sabahtan ve yine teorik bilgilerin aktarımı ile devam edecek ve öğleden hemen sonra sona erecek.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

131221-egeasal-kamp4

131221-egeasal-kamp3

131221-egeasal-kamp

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top